ZETApress

hírportál

Class Balázs 34!

Sebestyén Balázs számára egészen biztos, hogy felejthetetlen lesz az idei év júliusa. A hó elején komoly díjazásban részesült, majd nemrégiben a születésnapját tették emlékezetessé kollégái, a Class FM műsorvezetői. Nézzük hát sorjában az eseményeket!

Világsztár köszöntötte Balázst a születésnapján. Teniszcsillag ünnepelte a Morning Show sztárját! Személyes születésnapi üzenet a világranglistát vezető teniszcsillagtól, Novak Đoković-tól, izgalmas közös fürdőzés cápákkal és egy finom tortakülönlegesség. A Class FM reggeli show-jának műsorvezetői, Rákóczi Feri és Vadon Jani igazán kitettek magukért, hogy felejthetetlenné tegyék kollégájuk, Sebestyén Balázs születésnapját.

Hetekig tartó titkos készülődés és szervezkedés előzte meg Sebestyén Balázs szülinapját. Rákóczi Feri és Vadon Jani minden követ megmozgatott, hogy óriási meglepetést okozzanak kollégájuknak. A fiúk elintézték, hogy a világ jelenlegi legjobb teniszezője személyes hangüzenetben köszöntse a régóta teniszlázban égő Sebestyén Balázst a 34. születésnapján! ? Jó napot kívánok! Balázs, boldog szülinapot! ? üzente a szerb Novak Đoković, majd angolul is minden jót kívánt a Class FM sztárjának. A teniszcsillag üzenete megkoronázta Balázs reggelét, ugyanis a Morning Show két másik műsorvezetője cápás merülést is szervezett neki, sőt még egy finom tortával is felköszöntötték.

A legjobban Đoković köszöntésének örültem, hiszen imádom a teniszt. A szerb játékos nagyon jó fej volt, hogy megtanulta ezt a mondatot magyarul, csak az én kedvemért ? mesélte lelkesen Balázs, aki egyébként nem rajong saját szülinapjáért. ? Nem igazán szeretem ünnepeltetni magam, nem mintha zavarna a korom, csak jobban szeretek másokat éltetni. De ez a szülinapom emlékezetes marad, nagyon jól éreztem magam. A srácok mindennel készültek, étellel, itallal, cápás merüléssel. Mindegyik hatalmas élmény volt! ? tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Július első napjaiban Sebestyén Balázs rádiósként és tévésként is díjat nyert a VOLTfolión. Sebestyén Balázs két kategóriában VOLTfolió Kulturális Médiadíjat nyert, amelyet a szakma és a közönség egyhangú szavazatai alapján ítélnek oda a kultúra legszínvonalasabb közvetítőinek és népszerűsítőinek. Magyarország kedvenc médiaszemélyisége televíziós illetve rádiós műsorvezetőként is átvehette a fesztivál díját.

Először is köszönetet szeretnék mondani a reggeli műsor csapatának, nélkülük nem lennék ennyire kulturált ? nevetett Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője, aki a szakma és a közönség szavazatai alapján vehette át a megosztott VOLTfolió díjat. ? A viccet félretéve, a Class FM és a Morning Show stábját ugyanúgy illeti a díj, hiszen minden reggeli műsorunk mögött igazi csapatmunka rejlik, és a megbízható kollégák nélkül, akikkel már félszavakból értjük egymást, én sem hoznám a formámat ? tette hozzá Sebestyén Balázs, aki Vadon Janival és Rákóczi Ferivel továbbra is szórakoztató, interaktív reggeli műsorukkal jelentkeznek minden hétköznap reggel 06 és 10 óra között.

Sebestyén Balázs televíziós műsorvezetőként szintén elnyerte a VOLTfolió díjat. ? Igen nívós volt a jelöltek névsora, számomra éppen ezért már elismerés volt a többi jelölttel együtt megjelenni. Én azt az álláspontot képviselem, hogy a szórakoztatás is a kultúra része, és örülök, hogy ezzel a díjjal ezt a nézők illetve a szakmabeliek egyaránt elismerik ? tette hozzá az ország legnépszerűbb műsorvezetője.

A VOLTfolió Kulturális Médiadíjat 2001 óta a szakmai kuratórium által felkért félezer szakmabeli jelölése, majd a közönség szavazata alapján ítélik oda azon médiaszemélyiségeknek és médiumoknak, akik, és amelyek a kultúra közvetítéséért a legtöbbet és a legjobb színvonalon tesznek. Az elsősorban zenészek, producerek, kulturális menedzserek, rendezvényszervezők és médiaszakemberek értékelése, illetve a közönség voksai alapján odaítélt díj az egyik legnagyobb presztízsű elismerés. Csak így tovább, Class Balázs!

Szóljon hozzá!