ZETApress

hírportál

Megoldjuk okosba?

Harsányi újra akcióban! A bevállalás után most az ügyességé a főszerep. Levente őszi ígéretéhez híven ismét az utcára vonul, hogy különböző cseles feladatok elé állítsa a járókelőket. Az utca emberének most elsősorban a mobilalkalmazások területén tett jártasságát kell bizonyítania.

2010 novemberében és decemberében a Megoldjuk okosba? ? akció részeként Harsányi Levente az utca emberét állította bevállalós feladatok elé. Volt, akinek keringőznie kellett a nyugati aluljáróban, másnak rántottát kellett sütnie a műsorvezetőnek, de akadt olyan versenyző is, aki spontán úszóversenyt vagy fitneszedzést tartott; a jól teljesítők okos-telefont kaptak cserébe ? tudtuk meg Beck Mártontól.

A sztár-műsorvezető ezúttal fejtörős, az okos-telefonok világában nagyobb jártasságot igénylő kihívások elé állítja a vállalkozó szelleműeket. A trükkös feladatokban mobilalkalmazások (pl: iWiW, Youtube, Google Maps, Foursquare) segítségével kell megtalálni Harsányit, aki különböző helyekre rejtőzve várja, hogy rátaláljanak. A műsorvezető a játék elejétől a végéig a készülék segítségével terelgeti a résztvevőket a helyes irányba. A játékra az őszi okosító tour-nál bevált módszerrel lehet jelentkezni.

Harsányi most is bárhol felbukkanhat, hogy instrukciókkal lássa el a vállalkozó ?hunyókat?. További hasonlóság, hogy aki végül rátalál az elbújt aszfaltbetyárra, egy okos-mobillal lesz gazdagabb! További információ az utcai akcióról idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!