ZETApress

hírportál

Ki lesz király a Millenárison?

Szombaton megtudjuk, hogy ki alkotta a legjobb képregényt. A 700 ezer forintos összdíjak sorsa délután 2 és 4 óra között derül ki, amikor is fogadással egybekötött díjátadót rendeznek a Millenárison, a Millenáris Teátrum Hajón! A Reneszánsz Programiroda ? Hungarofest Kht. a Film.hu Kft. partnerségével rendezte meg versenyét.

A Reneszánsz Év ? 2008. keretében megrendezett 700 ezer forintos összdíjazású képregény-pályázat utolsó, III. fordulója a közel két hónapos menet után lezárult. A fődíjért 41-en vannak versenyben. A közönségszavazás hétfőn délután 4 órakor indult és szombat délig tart. A szavazáson részt vehet minden honlapra beregisztrált felhasználó.

Az előzményekről mi is beszámoltunk. A díjátadón a zsűri tagjai is jelen lesznek: Bayer Antal, a Magyar Képregény-kiadók Szövetségének elnöke, Filó Vera író, Hegedűs Márton grafikus, Helyey László színész (Mátyás király gyakori megformálója), Mesterházy Gabriella, a Reneszánsz Programiroda program koordinátora és M. Tóth Géza animációs rendező.

A Reneszánsz Év ? 2008. az Oktatási és Kulturális Minisztérium egy éven át tartó kulturális évadja, közel 200 programmal és pályázattal ? országszerte és határainkon túl. Az évad rogramjairól és pályázatairól itt tájékozódhatunk!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Mátyás lett a király a Millenárison

Szóljon hozzá!