ZETApress

hírportál

Class 40 az éterben

Csak egy számít ? jön Magyarország slágerlistája Kovács Áronnal! Itt a sokak által várt pillanat: Ismét lesz hivatalos toplista Magyarországon. Megtudjuk melyek a legnagyobb aktuális slágerek, melyik dal hódít a legmenőbb szórakozóhelyeken.

Kinek a lemezeit viszik világszerte, mint a cukrot? Kinek a videója vezeti a Youtube nézettségi listáját? Vagy éppen kinek hanyatlik a csillaga? A Class FM piacvezető kereskedelmi rádióhoz méltóan januártól majd eligazít a zenei világ labirintusában az ország első és egyetlen mértékadó slágerlistájával! Kovács Áron kizárólag a legnagyobb zenei nyalánkságokat tálalja a Class 40 négy órájában a maga vagány módján.

Elérkezett a várva várt pillanat! Mindenki felejtse el az ilyen-olyan slágerlistákat és január 8-án, szombat este 8 órától tapassza füleit a Class FM-re! Az ország legklasszabb kereskedelmi rádiója óriási műsorral kedveskedik a hallgatóknak: szombatról szombatra összeállítja a ?nagybetűs? slágerlistát, így Magyarországnak végre lesz hivatalos toplistája. Az óriási űrt betöltő Class 40 a világ lemezeladási eredményei, a rádiós játszási listák adatai és a legkedveltebb hazai rádió hallgatóinak szavazatai alapján épül fel, így garantáltan a legtutibb hazai és külföldi sikerek váltják egymást Kovács Áron szórakoztató kommentjei kíséretében.

Szombatonként 8 órától kezdve három órában egy igazán dögös visszaszámlálás várható a legnagyobb zenei sikerekkel. A listás dalokon kívül Áron, Kisó segítségével, ráadás dalokkal is készül, így a Class 40-ben hallhatunk múltidéző zenéket, a hét előadójához kapcsolódó slágereket, illetve a zenei kalendáriumhoz köthető nótákat is. Az utolsó órában, a Class FM Dance Chart-ban pedig a legjobb dance slágereké lesz a főszerep. Így a rádió segítségével tökéletesen indul a szombati bulikra való ráhangolódás!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A Facebook-csoport médiafigyelője Amerikai Népszava Online

Szóljon hozzá!