ZETApress

hírportál

Hangolódj az ünnepre!

Művészek és zenekarok változtatják igazi élménnyé a karácsonyi készülődést hétről-hétre az újbudai Allee Bevásárlóközpontban. A nemzetközi zenei világ kiválóságaival bárki találkozhat a december 4-i, 11-i és 18-i szombatokon.

Mindemellett a gyermekeket Mikulásház, kézműves foglalkozások és további érdekes előadások várják az adventi időszakban. SZULÁK ANDREA, TÓTH VERA, CHARLIE, JOHNNY K. PALMER, LOURANDA BIRD ABREU, KUZBELT PÉTER, FASSANG LÁSZLÓ, BERKI TAMÁS, PRIBOJSZKI MÁTYÁS, BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA, SEPTETO CUBANO, ACADEMIA DE BAILE, SUPER GRUPO CUBA, SALSA DIABÓLICA, SAINT EPHRAIM CHOIR, GOLDEN BIG BAND, THE GOSPEL STAR MASS CHOIR ? tudatta a névsort Baricz Árpád beszédíró.

Koncert és vásárlás egy helyen

A karácsonyi készülődés elengedhetetlen része az ajándékok, meglepetések beszerzése, ami néhány kiegészítővel kellemes programmá is válhat. Az adventi időszakban az Allee Bevásárlóközpont segíteni kíván az ünnepre való ráhangolódásra, éppen ezért különleges művészi zenei élményt ajándékoz minden betérő vendégének. A karácsonyt megelőző decemberi hétvégéken minden szombaton 15 és 19 óra között hazai és nemzetközi sztárok, zenekarok, gospel kórusok adnak koncertet az újbudai bevásárlóközpontban.

Gyermekprogramok a Mikulással

A Mikulás az adventi időszak minden napján várja a gyermekeket a Mikulásházban, ahol az apróságok személyesen találkozhatnak a piros ruhás, ősz szakállú apóval, aki mellett néha még a krampuszok is feltűnnek. Ezen túl november 26-tól hétvégenként kézműves foglalkozások, mesedélutánok és gyermekjátszó örvendezteti meg a legkisebbeket.

Nem maradhat le senki! ? Ünnepi nyitva tartás

Az Allee Bevásárlóközpont tekintettel a megnövekedett érdeklődésre, ünnepi nyitva tartással segíti vásárlóit, hogy kellemes környezetben, színvonalas kikapcsolódási lehetőségek mellett teljen az adventi időszak. Vasárnaponként este 20 óráig, december 22-23-án este 10 óráig, december 24-én Szenteste pedig 14 óráig várja minden üzlet a vásárlókat. Az ünnepre hangolódó programok Advent első vasárnapján, november 28-án 13 órakor kezdődnek.

Szóljon hozzá!