ZETApress

hírportál

Andi őrült dobása

A Morning Show odaadta ? hallgatója ledobta! Andrea darabokra törte az autót! ? nézte végig Rubin Kata (Red Lemon) a minapi szándékos rongálást a Fradi pálya melletti parkolóban.

Egy hete lázban égett az ország, amióta Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani egy berlini rádió mintájára meghirdetett egy egészen meghökkentő akciót. Egy harminc méter magasra fellógatott autót lehetett megmenteni, vagy darabokra zúzatni, a kocsi sorsa a hallgatók kezében volt?

Sebestyén Balázs a napokban egy érdekes videóra bukkant a világhálón. A képsorokon tévéstábok kameráinak és újságírók fényképezőgépeinek kereszttüzében, hatalmas tömeg előtt zuhant mélybe egy értékes autó. Egy berlini rádió bízta hallgatóira a kocsi sorsát: ha kellő szavazat érkezik az autó megmentésére, a szavazók között lel gazdára a kocsi, ám arra is lehetett voksolni, hogy a mélybe zuhanjon. Berlinben utóbbiak voltak többen, de a fiúk kíváncsiak voltak rá, hogy vajon Magyarország hogy dönt. Magyarország döntött: Mentsük meg az autót! ? akarták.

Irigység, jó szándék, rosszindulat, szeretet, kárörvendés, nyereményvágy vagy botrányra éhség? Mi jellemzi a magyarokat? Kiderült: a hallgatók többsége nem akar rombolni. Az autót így kisorsolták azon hallgatók között, akik arra szavaztak, hogy az autót ne dobják le. A szerencsés győztes Icu lett, aki egy pontosan ugyanolyan márkájú, ugyanannyi idős autót kapott ajándékba, mint amelyet Balázsék fellógattak 30 méter magasra.

Dupla csavar: Icu új autót kapott, Andi ledobta sajátját!

Balázs, Feri és Jani a játékot támogató céggel közösen azonban úgy döntött: közeleg a Karácsony, így hát mindkét tábort megajándékozzák egy autóval. Ezért Balázs felajánlotta a ?ledobó táborból? kisorsolt Andreának, hogy visszavonhatja szavazatát és megtarthatja az autót. Balázsék minden győzködése ellenére azonban Andrea úgy döntött, kitart eredeti szándéka mellett, szeretné látni, ahogy lezuhan az autó. Bár a rádiósok mindent megtettek, hogy Andreát lebeszéljék, Andrea hajthatatlan volt.

Döbbent tömeg nézte végig, ahogy Andrea kívánságára immár saját autója a mélybe zuhan és millió darabra törik. ? Eszméletlen látvány volt, megszakadt a szívem, de ez már Andrea döntése volt. Be kell látnunk, a saját autójával természetesen azt tesz, amit szeretne. Mi követve az ország kívánságát, megmentettük az autót, Icu boldog nyertesként távozhatott, a grátisz ajándékkal pedig Andrea így élt. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy miután elárultuk, hogy megvan a potenciális nyertesünk az addig szavazók többsége megváltoztatta a szavazatát és szinte kizárólag olyan üzeneteket kaptunk, amelyben arra biztattak minket, hogy dobjuk le az autót ? mondta el Sebestyén Balázs.

Az autót ledobó Andrea elmondta: ? Életemben egyszer kerülhettem ilyen helyzetbe, imádom az őrültségeket, ezt nem hagyhattam ki, látni akartam! És nem is bántam meg, őrületes volt! Tudom, hogy az én környezetemben is rengetegen erre szavaztak és itt kint a helyszínen is mindenki ezért jött el, ezt akarta látni. Nagyon örülök, hogy így döntöttem, hiszen ilyen lehetőségem soha nem lesz többé. Az elvek embere vagyok, soha nem változtatom meg a véleményemet, de az is biztos, hogy a roncsom eladásra kerül és jótékony célra fordítják, aminek én nagyon örülök!

Szóljon hozzá!