ZETApress

hírportál

Karácsonyi bélyegek

A Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének Ifjúságért Szakosztálya pályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére ? tudtuk meg Angyal Erzsitől.

Pályázni lehet bélyegek felhasználásával készült karácsony témájú összeállítással, amit az iskola vagy a tanterem faliújságján, hirdetőtábláján lehet elhelyezni. A szükséges karácsonyi bélyegeket a Szakosztály biztosítja. Formai megkötés nincs: díszítheted rajzzal, festéssel, ragaszthatsz rá kivágatokat, tetszőleges szöveget írhatsz rá.

A pályázaton való részvételhez az elkészült munka fényképét, színes fénymásolatát vagy számítógépes nyomatát kell beküldeni a Szövetség címére (1387 Budapest, Pf. 4.) november 30-ig. A borítékra kérjük ráírni: ?Karácsony?!

Bélyegeket lehet kérni az email-címünkre küldött levélben és postán elküldjük, vagy személyesen lehet átvenni a Bélyegmúzeumban (Budapest VII., Hársfa u. 47.) november 15-ig. A tíz legsikeresebb munkát jutalmazzuk. Eredményhirdetés december 12-én a Szövetség székházában (Budapest VI., Vörösmarty u. 65.) 10 órakor kezdődő bélyeges gyermekkarácsonyon.

Szóljon hozzá!