ZETApress

hírportál

Studio 54!

New York disco-kultusza lesz Budapesten. A Studio 54 című nagy sikerű film mintájára szervez nagyszabású partit a Club Fever. A partin nem csak a film díszletei köszönnek vissza, de rengeteg magyar sztár is diszkó-lázban ég majd ? tudtuk meg Steiner Gábortól.

A Club Fever nagy durranásra készül: a hazai sztárokkal idézi fel a nagysikerű Studio 54 című film jeleneteit. A ?70-es évek végén New Yorkban, az 54. utca 254. szám alatt egy Studio 54-re keresztelt szórakozóhely elindult korszakalkotó útján. Studio 54, egy név, amely egy generáció számára fogalom és legenda is egyben.

A Club New York Cityben, amely meghatározott egy egész korszakot, amit mindannyian úgy ismerünk: Disco. Egy hely, ahol mindenki önmaga lehetett, a korlátok és kötöttségek nélküli, felhőtlen szórakozás, a kiváltságosok fellegvára. Egyedi látványvilág, csillogás, hatalmas show és egy életre szóló érzés. Ezt a hangulatot és érzést kívánja elhozni a Club Fever új parti-sorozata.

Az október 22-i este rengeteg meglepetést tartogat és a szervezők szerint erre az éjszakára mindenki a ?80-as évek csillogásának részesévé válhat. A meghívott sztárok között olyan nagy nevek szerepelnek, mint Szabó Patrícia, Müller Attila, Dundika. A partyt Kis Hegedűs Réka filmszerelme nyomán Tórizs Hajnalka és a Parteam Produkció szervezi. A fények és a csillogás mellett a vörös szőnyegen bevonuló sztárok látványa már csak hab a tortán. Október 22-én azonban bárki sztárnak érezheti magát: fényűző parti-buszok indulnak ugyanis a Hősök teréről a Club Feverbe.

A sztárok természetesen szintén fényes belépővel érkeznek: exkluzív buli-busz viszi majd őket a buli helyszínére, amelyben a komplett bárpult mellett rúdtáncos is szórakoztatja majd celebjeinket az úton. A legendás filmben a Studio 54 sztárjai és vendégei őrültebbnél őrültebb tettekre vállalkoznak, hogy felhívják magukra a figyelmet. A szervezők ezt a hangulatot szeretnék megidézni a sztárbelépőkkel és a jelmezekkel. Nem csak a hostessek öltenek magukra extrém kreációkat ugyanis, de a sztárokat és a közönséget is a ?80-as éveket, valamint a film hangulatát idéző jelmezekben várják.

Aki tehát szeretné megúszni a belépőt, mindenképpen a ?80-as évek stílusára hajazzon, hiszen az ingyen-belépő mellett értékes nyereményeket is a magáénak tudhat majd az este végére. Az éjszaka folyamán sztárokat, celebeket, playmateket, hírességeket felvonultató sztárparádé, média, VIP karzat, limuzinok, exkluzív diszkó-busz és parti-buszok, vörös szőnyeg, fotófal, különleges hang-, fény- és látványtechnika, színpadi produkciók, táncosok, korhű díszlet és jelmezek, fantázia hostessek valamint a legnagyobb disco slágerek egy helyen.

Egy őrületes parti várható, ahol az álmok valóra válnak és az éjszaka örökké tart! Természetesen a dizájn és a jelmezek mellett a zene sem maradhat el: az egész este a 80-as évek legnagyobb slágereitől lesz hangos és fellép majd többek között Nikol is egy fergeteges produkcióval, valamint Szatmári Orsi is felpörgeti majd a hangulatot dalaival. A csillogást a show-elemek, a forróvérű kubai táncosok és a látványos koktélok teszik majd teljessé. A sztárbelépőkkel és az este meglepetéseivel kapcsolatban a szervezők egyelőre nem árulnak el részleteket, annyi azonban biztos, hogy a filmből kiindulva mindenképpen izgalmas dolgok történnek majd a Club Fever S54 hangulatú partiján.

Szóljon hozzá!