ZETApress

hírportál

Klassz a Class FM

Új közösségi site a piacon a Class FM honlapja! A különlegessége egyrészt, hogy Jáksó László készítette, másrészt, hogy valódi közösségi portállá alakult.

Egy vadonatúj honlap várja a Classfm.hu látogatóit szeptember 20-tól. Az eddigi statikus, információkat közlő honlap helyére egy valódi közösségi oldal lépett. A megújult site-on a felhasználók barátságokat köthetnek, üzenhetnek egymásnak, kommentelhetnek, képeket tölthetnek fel, vagy akár más oldalakról átvett érdekes tartalmakat tehetnek közzé.

A Class Fm célja az volt, hogy hallgatóit az eddiginél is jobban aktivizálja és egy igazán interaktív honlapot hozzon létre. Az új oldal rendszerében számos információs fal áll a látogató rendelkezésére, ahonnan azonnal tájékozódhat az aktuális hírekről, időjárásról, útinformról, emellett a jelenlegi trendeknek és a megváltozott felhasználói igényeknek megfelelően valódi közösségi portállá alakult a Classfm.hu.

Az oldal további különlegessége, hogy azt a rádió műsorvezetője, Jáksó László készítette és üzemelteti. ? Hamarabb voltam programozó, mint műsorvezető ? mondja Jáksó, aki megálmodta a Class FM új honlapját. Miután a rádiós eredeti szakmája programozó, így szívesen vállalta a feladatot, hogy egy új közösségi portált hozzon létre az internetezők nagy örömére.

A közösségi oldalak mostanában nagyon pörögnek és bonyolultságuk ellenére is rendkívül népszerűek. Ezen felbuzdulva gondoltunk egy nagyot a Class FM-mel: mi lenne, ha a rádiónak készítenénk saját közösségi oldalt? A felkérésre örömmel mondtam igent, így született meg a Classfm.hu, ahol minden látogatónak saját fala van. Képeket tölthet fel, ismerősnek jelölhet másokat, kommentelhet, megoszthat más oldalon talált érdekes tartalmakat. Emellett pedig több információs fal áll rendelkezésére, ilyen például a zenefal. Az oldal látogatója minden információt megtalál az éppen hallható dalról, sőt még szavazhat is rá ? tette hozzá a szakember.

További újdonság, hogy az oldalon a hírszerkesztők nem csupán a száraz tényeket közlik, de a híreket videóval, fotóval színesíthetik, akár egy hírportálon. Ahogy az oldalon lehetőség van arra is, hogy a műsorvezetők web-kamerával fotózzák/filmezzék magukat, majd azonnal feltöltsék az oldalra. A rádió rövidtávú céljai között szerepel az is, hogy a hazai együtteseket a Classfm.hu-ra csábítsa, ott saját faluk legyen és közönségükkel a róluk szóló híreket, információkat a rádió honlapján is megosszák.

Szóljon hozzá!