ZETApress

hírportál

Sztárok ámokfutása Siófokon

Harmadik alkalommal rendezték meg a Vendéglátósok Ámokfutását Siófokon. A legjobb pultosok és pincérek mellett Dombóvári Vanda, Terecskei Rita és az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Sipos Peti is vállalkozott arra, hogy kamiont húzzon, alkalmi zenekart alapítson, whiskey-t kóstoljon, hogy kiderüljön ki a legjobb. Vanda még a pult-táncra is vállalkozott.

A rossz idő sem szegte kedvét az ország különböző pontjairól érkező vendéglátósoknak, akik idén ismét megmérkőztek egymással Siófokon. A Vendéglátósok Ámokfutásához Dombóvári Vanda, Terecskei Rita, Sipos Tomi és Sipos Peti is csatlakozott. Bár a sztárcsapat sikerrel derítette ki az íz-felismerés alkalmával, hogy melyik whiskey származott Jack bácsi hordójából, nem ők lettek a legjobbak. Pedig még kamiont is húztak és alkalmi zenekarként Bon Jovi egyik slágerét is előadták. A legemlékezetesebb mégis a pult-tánc volt, amibe az RTL Klub szerkesztő-műsorvezetője, Dombóvári Vanda is beszállt.

Dombóvári Vanda pulton táncolt ? Nagyon jól éreztem magam, bár bevallom őszintén, nagyon félelmetes volt a pult tetején állni és táncolni. Úgy gondolom, a többi lány sokkal ügyesebb volt, ez nem igazán az én műfajom, de izgalmas volt ? árulta el Vanda. A Jack Daniel?s kvíz, az íz-felismerés, a kamion húzás, a band hero és a pult-tánc után végül a siófoki Palm Beach csapata nyerte a vándor-kupát ? tudtuk meg Ujvári Barbarától.

Szóljon hozzá!