ZETApress

hírportál

Gyermeknapon Óriáskeréken

Hagyományteremtő céllal Gyereknapot tartanak sztárvendégekkel május 23-án csütörtökön 10 órától a Fővárosi Nagycirkuszban és 14 órától a budapesti Óriáskeréken gyermekek részére, akik a főváros főbb nevezetességeit teljes körpanorámában láthatják.

1300 hátrányos helyzetű gyermeket és nagycsaládot szórakoztat a Baptista Szeretetszolgálat Gyereknap alkalmával. Egyedi élményben részesülhetnek a hátrányos helyzetű gyerekek a szervezésükben – tudatták sajtósaik.

A Jótékonysági Gyereknapon a kicsik és nagyok cirkuszi előadást láthatnak Csillagok, égbeli tűk címmel a Fővárosi Nagycirkuszban, meglepetés sztárvendégek kíséretében. A cirkuszi mutatványok után a budapesti Óriáskerékre is felülhetnek a csemeték. Budapest mellett vidékről is érkeznek, és sokan lesznek, akik még sosem vettek részt ilyen programokon, így életre szóló élményt szereznek nekik a szervezők. Sztárvendég lesz Jász Andris szaxofonművész és Kecskés Bence gyorsasági motorversenyző, a gyermekek kedvencei.

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője elárulta, miért szervezi évről évre ezeket a jótékonysági eseményeket: Fantasztikus élmény mindannyiunk számára, amikor a gyermekek jól érzik magukat, öröm sugárzik az arcukról. Ilyenkor az ország egész területéről jönnek a tanáraikkal, kísérőikkel együtt. Ezt a különleges élményt viszik magukkal, és utána hónapokon keresztül ezekről a kalandokról beszélgetnek. Természetesen további nagy élmény számukra, hogy az előadás végén kapnak egy szelet pizzát és játékot is, a Pizza King Premium és a Regio Játék támogatásával. Mivel gyermekotthonban nevelkedtem, így csodálatos érzés jót tenni. Engem az tesz boldoggá, ha örömöt okozhatok hátrányos helyzetű gyermekeknek – mondta az esemény főszervezője.

Szóljon hozzá!