ZETApress

hírportál

Tudatos Nők a Kozmoban

Mához négy hétre, május 16-án csütörtökön 09 órától 17:30-ig rendezik meg a Tudatos Nők Napját és ezután az esti Díjátadó Gálát – tudtuk meg a Horváth Mihály téri Kozmo Luxory Hotel II. emeletén. Fotóink Lantai József felvételei.

A délelőtti sajtótájékoztatón megismertük a rendezvény fő vízióját és misszóját, előadóit, zsűrijét, az előadások témáját, valamint a díjazottakat. Maga a rendezvény a tartalmán túl is, de ahhoz szorosan kötődően támogatja a tudatos nők és tehetséggondozás jótékonysági területén működő civil szervezeteket a Sharity digitális platformja segítségével. Az esemény ötletgazdája és kreatív vezetője az az Orosz Cintia doktornő, akihez a Stories Podcast és legutóbb a Dogs on the catwalk jótékonysági esemény is kapcsolódott.

Magyarország első női csúcstalálkozója – mely a Covid miatt a tervezetthez képet éveket késett -, ahol hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy közös értékrend alapján, ahol is a női edukáció, a nők tudatosságra ösztönzése játssza a főszerepet. Egy teljes nap a fejlődés és inspiráció szellemében az alapoktól a mesterfogásokig. A családi mintáink megismerése, megtörése nagy jelentőséggel bír a jövő generációjának szemléletváltozásában. A Tudatos Nők Napja az első rendezvény, ahol a fiatal tudatos nagykövetek találkoznak az idősebb generáció példaképeivel.

Előadóik között szerepel Pistyur Veronika, dr. Orosz Cintia, Illés Fanni, Kiss Virág, Rubint Réka, Drávucz Rita, Köllő Babett, Túróczi Réka, Anfisa Bulgakova, Oczella Eszter, Erdélyi Nikolett, az üzleti élet kiemelkedő szereplői közül Buday-Kollárik Tímea, Topolcsik Melinda, Beke Zsuzsanna, dr. Mihalik Zsuzsanna. Fiatal nagyköveteik: Schobert Lara, Trunk Tomi, Tóth Maja. A zsűri tagjai: Bársony Farkas, Kőszegi András, Yvonne Dederick, Zsólyomi Norbert, Hinora Ferenc.

Az esemény fővédnöke Koncz Zsófia energiaügyi miniszterhelyettes asszony, Tiszaújváros országgyűlési képviselője, a rendezvény védnöke pedig Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos, Veszprém korábbi országgyűlési képviselője. Az eseményről bővebb információ idekattintva érhető el, ahol a jegyvásárlásra is lehetőség nyílik.

Az egykori Józsefvárosi Telefonközpont helyén tartott sajtótájékoztatón jelen volt Oczella Eszter, Bársony Farkas, Schobert Lara, Drávucz Rita, Zsiga Melinda, Erdélyi Nikolett, Yvonne Dederick, Anfisa Bulgakova, Csupor Olívia. A köszöntő és az esemény ismertetése után kerekasztal-beszélgetést hallottunk az előadókkal, a fiatal nagyköveteikkel és a zsűritagokkal a fotózás és interjú készítések előtt. A csodálatos helyszínről idekattintva még több információ elérhető.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Tudatos Nők Napja | ZETApress

Szóljon hozzá!