ZETApress

hírportál

Kaland?Vár a Ligetben

Szeretsz játszani? Gyere a Kaland?Várba! Idén is szeretettel várják a kicsiket és nagyokat egyaránt az V. Kaland?Vár Játékkiállítás és Vásáron május 21-től 24-ig a Vajdahunyadvárban! ? tudtuk meg Bálint Ágnestól.

Látogatóik nem csak megnézhetik, hanem kipróbálhatják, sőt meg is vásárolhatják itt a kiszemelt játékokat. Igazi játszóház, játszóvár ez a hely a gyerekek, s a szülők számára: élményekben gazdag családi szórakozás. Idén a klasszikusok mellett számos újdonságot is bemutatnak a gyártók és a kereskedők. A vezető márkák mellett pedig kreatív, egyedi játékok mesterei is bemutatkoznak. Annyiféle játékkal találkozhatunk a Kaland?Várban, hogy azt felsorolni szinte lehetetlen!

Itt mindig gyereknap van!

A pünkösdi hétvégén zenés, táncos előadásokat, bábjátékokat szerveznek, ahol lehetőség nyílik a közös éneklésre, táncra is. A rajzfilmek kedvelőinek animációs filmeket mutatnak be. Ha pedig nem fáradtunk el teljesen a játékban, akkor várnak minket a modell és makett bemutatók, játszóházak, sorsolások, sőt kipróbálhatjuk a gipszfestést, gyöngyvasalást, óriás társasjátékot is.

Az előző évi sikerek alapján most is szerveznek lovagi játékot, lovaggá avatással, tánccal, zenével. Szombattól hétfőig naponta 11-kor és délután 3-kor várja látogatóinkat a lovagi játék. Mi több, a Star Wars galaktikus lovagjai is feltűnnek majd a rendezvényen. A belépés díjtalan! Bővebb információ portálukon olvasható.

Szóljon hozzá!