ZETApress

hírportál

Koccintás a kerengőben

A Magyar Bor Napja – Koccintás 2023 rendezvénysorozat központi eseménye augusztus utolsó hétvégéjén, 26-án szombaton 18 órától várja az érdeklődőket – tudatta Sárréti Anita sajtóreferens. Helye a megszokott történelmi környezet: a városligeti Vajdahunyadvár román kori kerengője lesz.

Számos borkedvelő már ismerősként látogathat el erre a rendezvényre, melynek célja a magyar bor és a borturizmus népszerűsítése, a kulturált borfogyasztás szellemében. E kis fesztiválon közös koccintás, kiváló egyedi borok, ízek, illatok és más érdekességek várják a látogatókat. Borbemutató és vásár, ahol az ínyencek is jól érezhetik magukat, hiszen kötetlenül beszélgethetnek a termelőkkel. Ezt kínálja a gazdag múltú rendezvény.

A közös koccintást a magyar borért a szervezők a rendezvény központi programjaként 18 órára tervezik. Érdekes színfoltja lesz az eseménynek a Kárpát-medencei magyar borászatok bemutatkozása és a kevésbé ismert, de minőségi borokat, élelmiszereket kínáló termelők bemutatója, vására az ország több borvidékéről. A borok kóstolása a helyszínen letét fejében megváltott poharakból lehetséges. Nyitva-tartás: 17-től 22 óráig, infó a koccintas.hu portálon. Koccintás 2023 a Vajdahunyadvárban augusztus 26-án!

Szóljon hozzá!