ZETApress

hírportál

Fütyülős Zwack

Idei újításával a trópusi ízeket idézi meg a Fütyülős. Egzotikus innovációval fűszerezi meg a szezont a Fütyülős: a Trópusi Gyümölcsökkel pálmafás tengerpartokra repíti gondolatban a fogyasztót – tudatták sajtósaik.

Az új íz, valamint a Görögdinnye és a Barack Mézzel termékek limitált darabszámban különleges, nyári kiadásban kaphatók. A színes palackok és a gyümölcsös ízek megédesíthetik a nyári pillanatokat, baráti koccintásokat és koktélozásokat.

Szinte hagyománynak számít, hogy a Fütyülős nyaranta új ízvilágot vezet be, amely igazán illik a legmelegebb és legszabadabb évszakhoz. Idén sincs ez másképp: a Fütyülős legfrissebb terméke, a Trópusi Gyümölcsök egy örökké napos tengerpartot idéz meg, ahol a fákról sosem fogynak el az illatos gyümölcsök.

A Fütyülős Trópusi Gyümölcsök rendkívül izgalmas ízkavalkádot rejt, felsejlik benne a maracuja, az ananász és a mangó eszenciája is, mintha egy pálmafákkal tarkított sziget minden friss gyümölcse belekerült volna a palackba. A narancsos ízjegyeknek köszönhetően majd télen is remek választás lehet, hogy egy koccintás mellett a legforróbb estékre emlékezzünk – mondta Nagy-Szalay Kitti, a Fütyülős márkamenedzsere.

A Fütyülős portfóliójában a hazai nyarakat idéző ízek is helyet kapnak, köztük a tavaly nagy sikerrel bevezetett Görögdinnye, amelyet a háttérben meghúzódó, de mégis frissítő menta teszi igazán üdítővé, valamint a Barack Mézzel, amely a kajszibarackpárlatnak és a tiszta méznek köszönheti különlegesen lágy ízét és illatát. Az italok limitált számban különleges külsővel is kaphatók, így a vibrálóan színes palackok megjelenésükben is könnyen a kerti partik középpontjába kerülhetnek.

A Fütyülős legnyáriasabb ízei nemcsak önmagukban shotként, hanem koktélként is igazi kedvenccé válhatnak. A trópusi ízvilág kiteljesedhet a szénsavas narancslével, a Görögdinnye egy csavarásnyi lime-tól lehet még izgalmasabb, a barack mézes selymességét pedig rostos kajszilével emelhetjük ki, kísérletező kedvűek pedig egy ág rozmaringot is bátran dobhatnak a koktélba. A különleges, limitált szériás köntösbe bújtatott palackok megtalálhatóak nyáron az üzletek polcain, így érdemes már most beszerezni őket a szezon összejöveteleire és a hűvösebb napok nyáridéző mulatságaira is.

Fütyülős

A Fütyülős termék és márkanév eredetileg Zwack János és Béla ötlete alapján született meg az 1860-as években. A márkát 1935-ben jegyezte be a mai Zwack Unicum Nyrt. jogelődje. A Fütyülős márka megőrizte a múlt értékeit és hagyományait, de lépést tartva a modernkor elvárásaival, megfiatalodott és termékcsaláddá bővült. Legfrissebb innovációi között megtalálható az egzotikus ízvilágú, a Görögdinnye és a Trópusi Gyümölcsök. 2013-ban a márkára jellemző innovatív szellemnek köszönhetően új, merész ízek jelentek meg a Fütyülős családban, úgy, mint a Csokis Mogyorós és az Epres Rosé.

Zwack Unicum Nyrt.

A Zwack Unicum Nyrt. Magyarország vezető italgyártó és forgalmazó cége, története pedig szorosan összefonódik ikonikus márkájával, az Unicummal, amely 40-nél is több gyógynövény felhasználásával készül egy több mint 225 éve féltve őrzött recept alapján. Az első pesti gyárat Zwack József alapította az Erzsébet téren, ami 1892-ben költözött mostani helyére, a Soroksári útra. Jelenleg a hatodik generációt képviselő Zwack Sándor és Izabella vezeti a patinás múltú céget.

A cég számára a hagyomány mellett az innováció is fontos: az Unicum Szilva után bemutatták a szuperprémium kategóriába tartozó Unicum Riservát és a kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelt Unicum Baristát is. Emellett a cég számos magyar márka – többek között a St. Hubertus, Fütyülős, Kalinka, Zwack Sándor Nemes Pálinka és a Vilmos – előállítója, és olyan nemzetközi italok forgalmazója, mint a Johnnie Walker, a Baileys, a Captain Morgan vagy a Smirnoff.

Szóljon hozzá!