ZETApress

hírportál

Szépek El Salvadorban

Visszatér a Miss Universe Hungary, hamarosan indul a jelentkezés. 18-28 év közötti lányokat várnak a szervezők – tudatta Koczka Máté PR tanácsadó. Július 3-án hétfőn indul a jelentkezés a hazai viszonylatban legrangosabb szépségversenynek számító Miss Universe Hungaryre.

A versenyt többéves pihenő után dr. Özer Nóra hívja újra életre. Augusztusban választják majd ki a legalkalmasabb 40 lányt, de a novemberi, nemzetközi döntőre már csak egyikük utazhat el El Salvadorba, hogy Magyarországot képviselje a világversenyen.

Az amerikai gyökerű Miss Universe világverseny Földünk egyik leglátványosabb és legnézettebb show-műsora. A nemzetközi szépségversenyt először 1992-ben rendezték meg, abban az évben Patkó Dóra bizonyult a legszebb Magyar lánynak. Azóta, ahogy mondani szokás sok víz lefolyt a Dunán és sok szebbnél-szebb lány birtokolhatta a Miss Universe Hungary címet. 2014 és 2017 között Andy Vajna és felesége: Tímea voltak a megmérettetés tulajdonos-producerei.

A világdöntőnek nem most először ad otthont a közép-amerikai El Salvador: 1975-ben szintén itt rendezték meg a versenyt. Akkor a finn induló fejére kerülhetett a korona. Idén még akár magyar lány is lehet királynő a rangos nemzetközi szépségversenyen. – Nyár végén várható egy hatalmas casting, ahol kiválasztjuk majd a legszebbnek bizonyuló 40 lányt, közülük 15-en jutnak tovább a felkészítő táborba. Szeptember végén, a hazai döntőn derül ki, ki képviselheti majd az országot a nemzetközi versenyen – árulta el dr. Özer Nóra versenyigazgató.

Legszebbek közt ki a legszebb?

Nóra amellett, hogy 2017-ben elvégezte az ELTE Állam-és Jogtudományi Karát, maga is egy másik legrangosabb verseny szépségkirálynője. Mint elmondta, a versenyekkel célja a természetes szépség hirdetése, az értékek képviselete és a jövő generációknak való példamutatás. – Gyermekkorom óta figyelem a rangos eseményeket, ennek pedig – túlzás nélkül állíthatom – a Miss Universe a csúcsa! Így az egyik legnagyobb álmom válik most valóra. Szeretném a szépségversenyek sztereotípiáját megtörve, új alapokra helyezni a szépséget! – tette hozzá a csinos doktornő. A versenyre 18 és 28 év közötti hölgyek jelentkezését várják. További részletekről a verseny Instagram-oldalán tájékozódhatunk, jelentkezni pedig július 3-án hétfőtől idekattintva lehet.

Szóljon hozzá!