ZETApress

hírportál

Ajánlatokra vár a Festménybolt

A Festménybolt elhatározta, hogy az év második felében online és print hirdetések, valamint PR anyagokat fog megjelentetni honlapján. Elképzelésük szerint szeptembertől jövő januárig folyamatos megjelenést biztosítanak szakmai anyagoknak, melléklet anyagoknak, PR cikkek és hirdetések formájában, esetleg kreatív hirdetés formájában, adta hírül Tamas Jomlan sales manager.

Céljuk, hogy a magyar és az általunk forgalmazott kortárs művészek festményei mindennapjaink részévé, valamint a modern lakberendezés nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válhassanak. Elvárás a versenyképes csomag-ár, kreatív megoldásokkal, lehetőség szerint újszerű, egyéni arculattal.

Először a pályázati anyagot kell megküldeni elektronikus levélben a fenti cél elérésének érdekében, elképzelésük megvalósítására vonatkozóan, az árakkal egyetemben. Az írásos pályázati anyagok beérkezésének határideje július elseje, melyet az e-mail címükre várnak.

A második szak a személyes tárgyalásoké. Itt a legjobb pályázókkal meghívásos után személyesen beszélgetnek el. A legjobbat a költség és szolgáltatás szempontjából is legmegfelelőbb pályázati anyagok közül választják az év 29-ik hetében. Az eredményhirdetés, a végső döntés meghozatala várhatóan a 32-33. héten várható, melyről a nyertes pályázókat értesíteni fogják.

Szóljon hozzá!