ZETApress

hírportál

Sencor kávéfőzők

Új kompakt kávéfőzőt vezet be idehaza a Sencor. Megérkezett a szuper keskeny automata kávéfőzők csúcsa – tudatta Aranyi Péter, az OneOnOne Kommunikáció PR és kommunikációs tanácsadója.

Új, csúcskategóriás automata kávéfőzővel kedveskedik a Sencor a hazai kávérajongóknak. – Az új modellnél megtartottunk mindent, amit eddig a felhasználók szerettek, de még modernebbé és korszerűbbé tettük a kávézás lehető legteljesebb élménye érdekében – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor termékmenedzsere. A SES 9200CH érintőpaneles automata kávéfőző, amely továbbra is 18 cm széles.

Kompakt formájával és elegáns megjelenésével a Sencor új kávéfőzője könnyedén magára vonja a tekinteteket. A krómhatású, fekete, illetve matt-szürke bevonatok időtálló eleganciával ruházzák fel a készüléket. A tetején elhelyezett, színes piktogramokat tartalmazó, intuitív érintőpanel pedig egyszerű kezelhetőséget biztosít. Ezen minden fontos információ megtalálható, ami a készülék kezelésével kapcsolatos, így a felhasználót biztosan nem éri meglepetés kávéfőzés közben.

Mindenre figyel

A Sencor SES 9200CH minden fontos kritérium felett automatikusan őrködik. Az érintőpanelen azonnal figyelmeztetés jelenik meg, ha a nincs elegendő víz, vagy szemes kávé a tartályban. De a készülék arra is felhívja a figyelmet, ha megtelt a kávézacc tartály és arra is, ha vízkő-mentesítést kell végrehajtani. – Fontos változás a korábbi Sencor keskeny automata kávéfőzőkhöz képest, hogy most már a felhasználók tetszőlegesen állíthatják be a kávé erősségét. Ennek köszönhetően olyan erős eszpresszót, lungót, kapucsínót, americánót, vagy lattét készíthetünk vele, amilyenhez éppen kedvünk van – emelte ki a Sencor termékmenedzsere.

Összetéveszthetetlen illatú eszpresszó

A kiváló kávéköltemények alkotása rendkívül összetett folyamat. A megfelelő mennyiségű őrlemény beállítása mellett szükség van az ideális víz-hőmérsékletre, valamint az optimális nyomásszabályozásra. Hogyan működik mindez a Sencor új kávéfőzőjében? Lássuk mindezt egy eszpresszó szemszögéből. A gép Thermoblock fűtőrendszere először is az eszpresszóhoz előírt 90 fokos hőmérsékletre fűti fel a vizet. Ezzel egy időben a gép – az előre beállított őrlési finomság szerint – ledarálja a kávét, majd alacsony nyomáson előfőzést hajt végre, amelynek következtében a kávéőrlemény megduzzad. Ezután a készülék ezt teljes, 19 baros nyomás alatt lefőzi, létrehozva ezzel egy fejedelmi illatú, világosbarna cremával rendelkező eszpresszót. A gép gyorsan és precízen dolgozik, hiszen a bekapcsolástól kezdve az első kávécseppek már 42 másodperc elteltével megjelennek a csészében.

A géphez csatlakoztatható 1,1 literes tartály segítségével kellemes latte macchiatók vagy krémes kapucsínók készíthetők. – A rendkívül strapabíró tartályt a hűtőszekrényben is tárolhatjuk, így nem kell folyton után-tölteni, ha egy nap több kávét főzünk. Kiürülésekor a mosogatógépben elmosható – hangsúlyozta a szakember. Fontos előnye továbbá, hogy mivel Tritánból készült, ezért a benne tárolt tej nem kap mellékízt, illetve nem romlik meg könnyen, mint a PET-ből gyártott tartályok esetében. A SES 9200CH novembertől kapható Magyarországon a nagyobb műszaki áruházláncokban és hipermarketekben is.

A Sencorról

A Sencor a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A Sencor – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.

Szóljon hozzá!