ZETApress

hírportál

Ottó Európája

Az én EurópámAz Alexandra Kiadó megjelentette Kaiser Ottó: Az én Európám ? Egy fotográfus naplójából (1986-2009) című fotóalbumát.

Kaiser Ottó fotóriporter, képszerkesztő. Pályáját fotóillusztrátorként kezdte, de hosszabb ideig dolgozott műtermi fotográfusként is.

Számos Magyarországon megjelenő hetilapnak és magazinnak volt munkatársa. Az utóbbi években azonban város-, táj- és portréfotókat készít, valamint a határon túli magyar kultúra bemutatásával foglalkozik. Munkáiból számos album készült. Az én Európám ? Egy fotográfus naplójából (1986-2009) című fotóalbumban az elmúlt két évtized terméséből válogatva, Európa nagyvárosaiban készült fotóit adja közre.

Anglia, Ausztria, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Írország, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Skócia, Svájc, Svédország, Szlovákia. Kiadóm jóvoltából az elmúlt öt évben bejárhattam Európát. Város- és tájképeim mellé a több mint két évtizede vezetett naplóm részleteiből készítettem válogatást, olyan élményekből, amelyeket képekben nem mindig tudtam megfogalmazni. Íme, hát szövegek és képek rendhagyó viszonyban, nem feltétlenül egymásra támaszkodva ? írta a szerző.

Szóljon hozzá!