ZETApress

hírportál

Triplázó szombat a DoQ-n

Vajon hogyan zajlottak az emberiség történetét meghatározó csaták? Milyen fegyverekkel, technikákkal és katonai stratégiákkal nyertek döntő ütközeteket a legnagyobb hadvezérek? Milyen anomáliák jellemzik az univerzum működését?

Mi a szingularitás, az időhorizont vagy a szuper-masszív fekete lyuk? Hogyan tartották titokban valódi személyazonosságukat a hidegháború híres kémei? A mai triplázó szombaton ezekre is fény derül 11:30-tól 19 óráig a DoQ műsorán ? tudatta Faragó László, Red Lemon Média.

11:30-tól a Döntő ütközetek című sorozat várja a háború művészete iránt érdeklődőket. A sorozat a világtörténelem nagy jelentőségű, érdekes, vagy épp meghökkentő eredménnyel záruló csatáit mutatja be. A nézők megismerkedhetnek a stratégiai tervezéssel, nyertes taktikai húzásokkal, nagy hadvezérekkel és segítőikkel. A sorozat a számítógépes játékokból már ismerős technológiák segítségével rekonstruálja a harcokat, így a lehető legteljesebb képet kaphatjuk az emberiség történetét meghatározó ütközetekről.

13 órától Az Univerzum, a DoQ egyik legnépszerűbb sorozata is új részekkel folytatódik, amelyben bepillantást nyerhetünk a világegyetem sok milliárd éves történetébe. Feltárulnak előttünk a kozmosz legextrémebb helyszínei, a csillagok és bolygók születésének és pusztulásának körülményei és találkozhatunk a világűrben előforduló anomáliákkal is, például a fényt is foglyul ejtő fekete lyukakkal, a tér-időt meggyűrő szingularitásokkal vagy a kozmikus sugárzás rejtelmeivel.

16 órától a Kémhálózat a legizgalmasabb világháborús és hidegháborús kémsztorikat hozza el. Megtudhatjuk, hogyan zajlott a beépített ügynökök szuper-titkos élete és milyen túlélési taktikákat alkalmaztak a mindennapokban. Bátor férfiak és nők történetei ezek, akik eldobtak mindent, hogy egy idegen országban, egy idegen kultúrában, nap, mint nap kockára tegyék életüket a hazájukért. De hogyan kerülték el a lelepleződést? Hogy voltak képesek megformálni egy karaktert, és órákon, napokon heteken keresztül a szerepben maradni?

Milyen trükköket alkalmaztak a híres, hírhedt kémek? ? A DoQ műsorán most minderre választ kaphatunk. Ismerje meg a történelem nagy csatáit, az univerzum titkait és a legérdekesebb kémsztorikat! Kövesse figyelemmel a legnépszerűbb sorozatokat 11:30-tól 19 óráig a DoQ műsorán!

Szóljon hozzá!