ZETApress

hírportál

Megint nyert a Red Hat

Red HatA Red Hat immár ötödére lett a legjobb szoftvergyártó a CIO Insight tanulmánya szerint. A piacvezető vállalati nyílt forráskódú megoldásokat nyújtó vállalat nyerte el a szoftvergyártóknak járó legnívósabb címet megbízhatóságért és értéknyújtásért ? tudtuk meg Lusták Anditól.

A Red Hat, a világvezető nyílt forráskódú megoldásokat nyújtó vállalata bejelentette, hogy első helyezést ért el a Ziff Davis 2009-es CIO Insight Vendor Value tanulmányában, amely informatikai vezetőket kérdez meg a gyártók által kínált termékekről és szolgáltatásokról.

Immár ötödjére végzett a szoftvergyártók között az első helyen a cég. Ezen kívül a Red Hat a szoftvergyártók közül első helyen végzett a szofver, hardver, hálózatok és biztonságtechnika területén tevékenykedő informatikai gyártók összesített listáján is.

A jelenlegi gazdasági helyzetben is képes a Red Hat az ügyfeleinek igényeit kielégíteni magas színvonalú megoldásokkal, amelyek egyszerre nyújtanak teljesítményt, megbízhatóságot és átméretezhetőséget olyan áron, amely elősegíti a nyereségképzést ? mondta Jim Whitehurst, a Red Hat elnöke és vezérigazgatója. ? Mint a piacvezető, nyílt forráskódú megoldásokat nyújtó vállalat, az a célunk, hogy az ügyfeleink keresletére bizonyítottan ígért értékekkel válaszoljunk.

A most hetedik évében járó ?CIO Insight Vendor Value? tanulmány több mint 650 informatikai vezetőt kérdezett meg arról, hogy mi az általános véleményük a gyártók által kínált termékek és szolgáltatások értékéről, valamint hogy általában mennyire elégedettek az adott gyártók által nyújtott támogatásról. A Red Hat a szoftvergyártók között az első helyen végzett a megbízhatóság és értéknyújtás terén. Továbbá a cég a gyártók közötti összesített első helyet is elnyerte a bevételek növelése terén hozzá fűzött elvárások teljesítéséért, valamint rugalmasságáért és fogékonyságáért.

Az Érték-kategórián belül a Red Hat bekerült az első hét helyezett közé, amiért megfelelt az elvárásoknak költségcsökkentés terén, megoldotta azokat az üzleti problémákat, amelyeknek megoldására megbízták, illetve a befektetett eszközök megtérüléséért. A Megbízhatóság-kategóriában a cég bekerült az első három helyezett közé megbízásainak idő- és pénzkereteken belül való teljesítéséért, valamint a minőségi elvárásoknak való megfelelésért. A teljes CIO Insight Vendor Value tanulmány innen letölthető.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szoftverek a Műegyetemen | ZETApress

Szóljon hozzá!