ZETApress

hírportál

Eltűntek az iratok!

Kedves Nőtársak! Múlt pénteken egy nagyszerű Nőnapi Szemináriumon vehettünk részt az Európai Parlament szervezésében. Velem viszont történt egy kis baleset: a program után egy óvatlan pillanatban valaki véletlenül felmarkolta a dossziéimat az egyik fotelból ? írta Gerber Zsuzsa olvasónk.

Az a kisebbik baj, hogy a kézi jegyzeteimet és prospektusokat is elvitte, a nagyobb baj az, hogy alatta volt egy személyes dosszié is iratokkal. Kérném a becsületes megtalálót, hogy e-mailben, vagy a 06-20/264-7762 mobilszámon keressen meg! Segítségeteket előre is köszönöm! ? fejeződik be a levél. Mit lehet még ehhez hozzátenni? Szomorú, hogy erre valakit ma figyelmeztetni kell!

Vége a szurkálódásnak!

Új izzadás-gátló termékcsaládot mutatott be a Dove a hétvégi rendezvényen. A HairMinimising bőrgyógyászatilag tesztelt. Használata rendkívül praktikus, hiszen a Dove-tól már megszokott gyengéd ápolás mellett intenzív, 24 órán áttartó izzadás-gátlóhatást fejt ki, ráadásul segít simává és puhává varázsolni a hónalj bőrét! ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Nemsokára beköszönt a strandszezon, előkerülnek az ujjatlan pólók, a lenge ruhák és mindennapjaink elengedhetetlen része lesz ismét a szőrtelenítés. Ki ne ismerné azt a szúrós kellemetlen érzést, ami a legtökéletesebb pillanatokat is elrontja? A Dove új termékcsaládja erre kínál megoldást, hiszen egésznapon áttartó izzadás-gátló hatása mellett különleges összetevői segítenek a hosszantartó sima érzés megőrzésében is.

A termékek aeroszol és roll-on formában kaphatók, melyekben a Wild Rose és a Nature Fresh illatvariánsok gondoskodnak az egész napos frissességről. A különleges, természetes eredetű növényi kivonatokat is tartalmazó Pro-Epil Complex, illetve a Dove termékekben már megszokott negyedrész hidratáló krém érezhetően finomabbá teszi a hónaljszőrt, segíti azok eltávolítását. Rendszeres használatával a hónalj hosszú ideig láthatóan és érzékelhetően puha és sima marad. S ki ne szeretné vajon elkerülni a jól ismert ?kaktusz-érzést??

Szóljon hozzá!