ZETApress

hírportál

Dalfesztivál a honlapon

RadioInform a RAI International adásában az 59. San Remói Dalfesztivál közvetítésére. A RadioInformot látta vendégül a RAI International. A két szerkesztőség nyomon követte és kommentálta a fesztivál legfontosabb eseményeit. A RadioInform főszerkesztője, Faragó Rita, interjút készített a győztes énekessel, Arisával.

A január elsején indult médium fő célja az olasz és a magyar kultúra közötti átjárás. A RadioInform.com honlapján, már elérhető a legfrissebb interjú: Faragó Rita Vígh Évával beszélget, a Római Magyar Akadémia tudományos igazgatóhelyettesével, az idei évad legfontosabb rendezvényeiről és az állandó programokról.

Ma a BGF Külkereskedelmi Főiskolán Olasz Szakmai Napot tartanak. Már legalább tíz éve minden évben megrendezik azzal a céllal, hogy a leendő közgazdász hallgatók a tananyagon kívül is megismerhessék az olasz gazdasági élet legfontosabb sajátosságait, az üzleti kommunikáció során szem előtt tartandó elvárásokat és szokásokat, és sok érdekes program keretében elmélyítsék tudásukat. A RadioInform beszámolót készít a rendezvényről.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Fejleszt a RadioInform

Szóljon hozzá!