ZETApress

hírportál

Fejleszt a RadioInform

Az új olasz-magyar online médium tovább bővíti az olasz nyelvű adását. A sok hallgatói levélnek köszönhetően, hétfőtől heti két alkalommal jelentkezik az olasz nyelvű Informagazin. A hétfői adást követte a csütörtöki különkiadás, melyben elsősorban a hallgatói levelekre válaszolt a műsorvezető. Természetesen továbbra is hírt adnak a magazinműsorban a kulturális rendezvényekről, és a turisztikai programokról is.

A pártoktól független, politikamentes szerkesztőség szándéka, hogy az Informagazin és az Interjúk rovatok révén eljuttasson a hallgatókhoz a két országot érintő hasznos információkat. Kiemelt szerepet kap az interaktivitás, a hallgatókkal folytatott dialógus a magyar nyelvű adásban is. Rendszeresen ismertetjük a tőlük kapott leveleket, hozzászólásokat, javaslatokat.

Az adás tematikai irányultsága: turizmus, kultúra, egészség, gasztronómia. Arra törekszünk, hogy elmélyítsük a két ország közötti kulturális kapcsolatokat, elősegítsük egymás országának jobb megismerését, ismertetjük a fontosabb kulturális eseményeket, és jelentős helyet kapnak az egészséggel, a környezetvédelemmel kapcsolatos információk.

Szóljon hozzá!