ZETApress

hírportál

Családok éve a Lurdy Házban

Miller ZoltánA Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Országos Szociális Szakmai Tagozata az országos elnökséggel együttműködve, és a területi elnökök támogatásával tegnap tartotta Családok éve a szociális szférában című rendezvényét, ahol ünnepélyes keretek között Elismerő Oklevelet adományozott a szociális területen dolgozók számára a kiváló munkájuk elismeréseként.

A rendezvény fővédnöke Fülöp Attila az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára volt, akit Ács Andrea, az EMMI szociális referense képviselt. Dr. Balogh Zoltán, a MESZK országos elnöke köszöntötte a konferencia résztvevőit, és az ápolás közös pontjait mutatta be az egészségügyi és szociális ellátásban kamarai szemszögéből. Ezt követően került sor az Elismerő Oklevelek átadására megyénként 1-3 munkatársnak.

A szakmai díjak átadását követően Miller Zoltán színművész énekelte a Hungária-együttes és Máté Péter népszerű slágereit. Az utolsót a több száz fős közönség is vele énekelte. Közös produkciónk után a tudományé volt a főszerep. Rendkívül érdekes előadásokat hallhattunk, melyek sok hasznos információval szolgáltak számunkra. A rendezvény végén a továbbképzésről szóló 18 pont igazolását vehettük át.

Szóljon hozzá!