ZETApress

hírportál

Gyógyszerészek elismerése

Az Év Gyógyszerésze és a Kedvenc Patikám kampányok egyaránt 8. alkalommal kerültek megrendezésre, idén is az egészségügyi szolgáltatások javítását célul kitűzve ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón a Széchenyi téri Four Seasons Hotel Gresham Palace I. emeletén. Fotóink Lantai József felvételei.

A sajtótájékoztatón részt vett Torjai Gábor moderátor, a Nero Solution ügyvezetője, dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke és dr. Samu Antal, a Gyógyszerész Gondozási Szakbizottság elnöke mellett a kampányok két győztese: a Heves megyei dr. Szilva Boglárka, az Év Gyógyszerésze és dr. Gődény György, a nagykállói Igazgyöngy Patika tulajdonosa.

A lakossági és a szakmai közönség is megszólításra került mindkét kampány során, így minden eddiginél intenzívebb érdeklődés övezte mind a gyógyszerészek, mind a gyógyszertárak versengését. A 2018-as év meghatározó egészségügyi kampányainak június 27-ei belvárosi kihirdetéséről idekattintva olvashatunk. Az eredményhirdetésére Balatonalmádin került sor október 10-11-én a XXVIII. Országos Gyógyszerész Kongresszuson.

Szóljon hozzá!