ZETApress

hírportál

WIWE a Szívritmus Hetén

A WIWE promóciós kampánnyal csatlakozik a globális Szívritmus Hete kezdeményezéshez. A világméretű kampánysorozat a szívritmus-zavarok korai felismerésére helyezi a hangsúlyt. Minden harmadik ember szív- és érrendszeri beteg ? ám az egyre inkább elérhető közelségbe kerülő korai felismeréssel ez a szám jelentősen csökkenthető lenne.

Az Arrhythmia Alliance által szervezett globális kampánysorozat minden évben június 4-e és 10-e között kerül megrendezésre azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a veszélyes ritmuszavarok korai felismerésének fontosságára és az öndiagnózis, valamint a digitális eszközök által nyújtott megelőzési lehetőségekre ? tudatta Csörghe Ádám, Sanatmetal Kft.

A hirtelen szívmegállás és a stroke vezető halálok tőlünk nyugatra is, ám a magas rizikófaktorok miatt ? mint pl. a dohányzás, túlsúly, magas vérnyomás, magas koleszterin ? a magyar lakosság kiemelten veszélyeztetett ? különösen 65 év felett. Hazánkban háromszázezer főt érint a súlyos esetekben stroke-hoz vezető pitvarfibrilláció. A korai felismerés nem csak az életminőség jelentős javulását eredményezi, de életet is menthet ? négyből akár három esetben is!

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója promóciós kampánnyal csatlakozik a globális kampányhoz, melynek az alábbiak a fő elemei: ingyenes EKG mérést és ritmuszavar szűrést ajánl a lakosságnak a Magyarország Átfogó Szűrőprogramja támogatójaként; weboldalukon ingyenes szívbetegség rizikóbecslést biztosít a látogatók számára a kampány keretében; előszűrésre, otthoni, irodai használatra szánt WIWE mobil EKG készülékét, mely 98,69%-os klinikai pontossággal jelzi a veszélyes ritmuszavarokat, kedvezményes áron teszi elérhetővé. Az országos szűrőprogram helyszíneiről idekattintva tájékozódhatunk.

Szóljon hozzá!