ZETApress

hírportál

WIWE-ot Valentin napra!

WIWE EgerbenTovább szélesedik a WIWE integrációja és klinikai használata. Múlt szerdán délután dr. Rubovszky Csilla miniszteri biztos Füzesabonyban bejelentette, hogy a WIWE által ajánlott szívdiagnosztikai szolgáltatással bővül a kormány Idős-ügyi Infokommunikációs Programja.

Az együttműködés során 110 darab készülék kerül kihelyezésre a Segítő Kezek Nkft. központjaiba országszerte, így gyorsabbá és egyszerűbbé válik az idősek szűrése, a szívbetegek azonosítása, állapotuk nyomon követése. A klinikai használat két jelentős vonalon indul el a közeljövőben: egyrészt a Magyar Kardiológusok Társaság Szívalapítványa a Pfizer Gyógyszer-kereskedelmi Kft. együttműködésében pályázatot hirdet a fel nem ismert szívritmus-zavarok időben történő felismerésének elősegítésére és 60 darab WIWE készüléket és 15 db táblagépet tesz elérhetővé az intézmények számára.

Az Egri Kardiológiai Osztályon elindul egy úttörő kezdeményezés, melynek során a betegek otthoni körülmények között monitorizálhatják állapotukat és e-mailben elküldhetik eredményeiket az orvosoknak. Ennek megvalósításhoz WIWE készüléket ajánlottunk fel az intézménynek, melyet dr. Vácity József, a kórház főigazgató-főorvosa vett át és amelyet az érintett pácienseknek adnak majd ki ? tudatta Csörghe Ádám marketing menedzser.

Németországban bonni és aacheni klinikákon telemedicina rendszerekbe tervezik beépíteni a WIWE-ot, Spanyolországban és Olaszországban pedig jelentős tech fórumok számoltak be a WIWE-ról, mint mobil egészségügyi innovációról. Cél a lakossági felhasználás további népszerűsítése is. Ennek jegyében a vállalat a WIWE készüléket Valentin napi promóció keretében 69.990 forintos áron ajánlja webshopjában és viszonteladóknál február 7-e és 14-e között!

Szóljon hozzá!