ZETApress

hírportál

Egri siker Düsseldorfban

WIWE DüsseldorfbanAz egri WIWE nagy sikert aratott a nívós düsseldorfi medtech kiállításon. November 13-tól 16-ig került megrendezésre Düsseldorfban az idei MEDICA orvostechnológiai kongresszus és expó, mely a világ legnagyobb ilyen típusú rendezvénye.

Az egri Sanatmetal Kft. mobil EKG szívdiagnosztikai eszközét a világ minden tájáról érkező kardiológusok, háziorvosok, disztribútor és befektetői cégek képviselői értékelték pozitívan ? tudatta Csörghe Ádám, Sanatmetal.

A WIWE nagy sikerrel mutatkozott be a MEDICA-án több ezer nemzetközi egészségügyi kiállító között. Standunkon ingyenes EKG mérés és szív-egészségügyi kockázatbecslés keretében ismerkedhettek a 70 országból összesereglett érdeklődök az innovatív mobil EKG-val. A vizsgálatok körülbelül 10 százalékában azonosítottunk eltéréseket a normál értékektől, legnagyobb részben ritmuszavart. A MEDICA-n debütált a WIWE tévéspot, amelyet már vetítenek a tévécsatornák.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S1oP1MxzwT4[/youtube]

Nagy örömünkre szolgált, hogy többek között német, angol, francia, kanadai és amerikai szakemberek nyilatkoztak nagyon pozitívan a készülékkel kapcsolatban. Mind a dizájn és a kivitel magas színvonalát, a magyarországi gyártást, mind a készülék egyszerű használatát és a diagnosztika jövőjében kínálkozó szerepét méltató vélemények is elhangzottak. ? A pitvarfibrilláció ? a stroke esélyét ötszörösére növelő ritmuszavar ? felismerésében ez az okos készülék nagyon fontos szerepet tölthet be lakossági szinten. Bárcsak egyre többen tudatosak lennének arról, hogyan tehetnek szívük egészségének fenntartása érdekében! ? hangzott el egy német kardiológus professzor szájából.

? A kiállítás leginnovatívabb terméke a WIWE ? nyilatkozta egy disztribútor cég képviselője. ? Első osztályú a dizájn és a kivitelezés! Több mobil EKG megoldás is létezik, de ilyen praktikus kis eszközt ritkán lát az ember! Gratulálok a fejlesztőknek! A Medica legjobb terméke! ? hallhattuk egy francia befektetőtől. Árfrissítést hajtottak végre annak érdekében, hogy a WIWE minden háztartásba eljusson Magyarországon, hiszen saját és szeretteink egészségének védelme a legfontosabb dolog mindannyiunk életében! Az új ár 87 ezer 990 forint. A WIWE legközelebb jövő februárban a barcelonai Mobile World Congress-en lép nemzetközi színpadra. A Black Friday világméretű akció keretében november 24-e és 26-a között 69 ezer 990 forintért megvásárolható.

WIWE ZuglóbanA sportegyesületeknek tett október 17-ei felajánlásuk is nagy sikerrel zajlott, mind az 50 készülék gazdára talált a sportolók biztonságos felkészülése érdekében. Néhány visszajelzés a csapatoktól: ? Életmentő segítséget kapott a magyar sport az egri Sanatmetal Kft-től. Az új eszköz segítségével a közeljövőben klubunk valamennyi sportolóját meg fogjuk vizsgálni. Szeretnénk ugyanis elkerülni a szívleállás miatti tragédiákat, amely a magyar sportéletet oly sokszor beárnyékolta már. Köszönjük a Sanatmetalnak a WIWE-ot! ? BVSC. ? A Sanatmetal Kft. felajánlásának köszönhetően ezentúl a magyar birkózó-válogatott tagjai is a WIWE EKG-készülékkel védik egészségüket! Köszönjük a felajánlást! ? Magyar Birkózó Szövetség. ? Ezzel az eszközzel lehetőségünk nyílik kiszűrni a hirtelen szívmegállásra utaló tényezőket. Fiatal játékosaink máris elkezdték a készülék mindennapos használatát. Köszönjük a felajánlást! ? DVSC Labdarúgó Szakosztály.

Szóljon hozzá!