ZETApress

hírportál

Megnyílt a GerincStúdió

Denevér-pad, frissítő, lazító masszázs és szakértői tanácsadás egy helyen. Megnyitotta kapuit a GerincStúdió, ahol már a budapestiek számára is kipróbálható a magyar fejlesztésű Denevér-pad. A stúdióban a gravitációs pad mellett gyógy-masszőr várja az odalátogatókat, valamint a szakértők hasznos tanácsokkal látják el a hátfájdalommal és gerincproblémákkal küzdőket.

A mozgásszegény nagyvárosi életmód, az egész napos ülés, a helytelenül végzett testgyakorlatok után sokszor fáj a hátunk, a derekunk, rossz a közérzetünk. A napokban nyílt GerincStúdióban különféle megoldásokat találhatunk a hátfájással kapcsolatos problémákra. Kipróbálhatjuk a Denevér-padot, a gerincnyújtás és a gerincfájdalmak leküzdésének forradalmi vívmányát, valamint megismerkedhetünk különféle speciális eszközökkel, mint az ülőpárna, az ékpárna vagy a térdeplőszék, melyek elsősorban az egész napos ülő munkát végzők életét könnyítik meg.

A megfelelő tartást segítő eszközök mellett frissítő masszázs is igénybe vehető a GerincStúdióban, mely hatékonyan oldja a stresszt, megszünteti a fáradtságot, enyhíti a fájdalom következtében kialakult feszültséget. A stúdió gerinc- és hátpanaszokkal kapcsolatos szakértői hasznos tanácsokkal látják el az idelátogatókat, így a GerincStúdiót nem csak azoknak javasoljuk, akik fájdalmas gerincproblémákkal küzdenek, hanem azoknak is, akiknek fontos az egészséges életmód, hiszen praktikus tanácsok segítségével rengeteg későbbi gerinc- és hátpanasz előzhető meg. A GernicStúdió szeretettel vár minden kedves érdeklődőt kellemes, barátságos környezetben, pár percre a Kosztolányi Dezső tértől.

Szóljon hozzá!