ZETApress

hírportál

LiVes almapektint!

LiVes almapektinÚj egészségmegőrző almaital bemutatóján jártunk tegnap délelőtt a Váci úti West End Business Center, Regus Irodaház VII. emeletén. Natalia Pokrovszkaja és férje, Maxim Pokrovszkij ismertette angol nyelven a fiatalság elixírjének mondott vadiúj terméküket.

A fővárosban élő orosz házaspár nem gyártja, hanem kizárólagos joggal forgalmazza a Nyírturán szabolcsi zöld almából (héjából és magjából) gyártott savanyú sűrítményt. Egy 250 ml-es doboz tartalma 4 kilogramm almából készül, fogyasztói ára kétezer forint, s egyelőre csak online vásárlással érhető el. A Lives.hu portál fejlesztés alatt áll, ahonnan a megrendelés jövő hét közepétől lehetséges. Későbbi terveik között szerepel, hogy fitnesz klubokban, konditermekben, kis- és nagykereskedőknél is forgalmazzák majd.

A LiVes szó a Living Vesselsből ered, mely a szállításra utal: kiviszi a méreganyagot a szervezetből és a vitaminokat viszi be a helyükre. Kúraszerűen egy-két hétig napi egy tasakkal kell meginni, utána fenntartó adagként egy tasakot egy-két hétre beosztva kell hónapokig fogyasztani. Lehet töményen is meginni, de vízben hígítva is. Mivel dehidratáló hatású, legalább napi két-három liter folyadék bevitel szükséges! Zsírégető, teltségérzetet okoz, így fogyókúraként is használható. A sportolók mellett a kemoterápián átesetteknek is ajánlják.

Szóljon hozzá!