ZETApress

hírportál

Tudatos fogyás harmadszor

ElhízásA modern világ egyik legnagyobb rákfenéje, hogy túlhajszoltak vagyunk, keveset mozgunk és ehhez képest sok- és kalóriadús ételeket fogyasztunk. Mi is ennek az eredménye? Az elhízás, mely ma már népbetegségnek számít. A betegség szó sajnos sok esetben helytálló, hiszen a súlyos fokú elhízás nagyon sok baj okozója lehet, szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségekre is hajlamosít.

A tóparti bemutatót követően immár harmadik kiadásban jelent meg a Tudatos fogyás ? Testsúlycsökkentés az orvos tanácsaival című kiadvány. Az elhízás problémájával foglalkozó orvos szerzőpáros ? Pados Gyula és Audikovszky Mária ? évtizedek óta több tízezer elhízott embernek segített a lefogyásban és a testsúlya megtartásában. Miért olyan nagy a diétát abbahagyók száma? Melyek a célértékek és a reális célkitűzések a fogyásban? Mik az elhízás kezelésének alappillérei?

A könyvből nemcsak csodadiétákat, hanem számos, orvosilag is meglapozottat ismerhetünk meg, köztük az eredeti ? kombinált rövid és hosszú távú ? ún. Pados-diétát, melyek alapján magunk is könnyen dönthetünk, hogy a nagy kínálatból gondosabban, tudatosabban kell a tartós eredmény érdekében választanunk. A kötetben fotókkal illusztrált, színes melléklet található, melyben a Pados-diéta segítéségével lefogyottak számolnak be sikereikről. A függelékben kalória- és tápanyagtáblázat segíti a tájékozódást.

Szóljon hozzá!