ZETApress

hírportál

Nyílt nap a szépségszalonban

nyiltnapelolap (2)Április 26-án, pénteken a 20 éve működő Istenhegyi úti NIKO Szépségszalon Nyílt nap keretén belül,szeretné bemutatni az érdeklődő nagyközönségnek minőségi szolgáltatásait ? tudtuk meg a minapi sajtótájékoztatón.

Marti Anikó a szalon megálmodója és egyben tulajdonosa elmondta mi inspirálta őt a szalon létrehozásában: ? Sokan keresik a hatékony, fájdalommentes, műtét nélküli ránctalanító megoldásokat. Hogyan is jutottam el ide, hogy létrehozzam az Istenhegyi Magánklinikán a Niko Szépségszalont? Már kislány koromban nagy érdeklődéssel figyeltem a drága jó nagymamám természetes gyógymódjait. Miként tünteti el a szemölcsöt fokhagymával, a herpeszt forró kanállal, a ráncait kamillás ? mentás arcgőzöléssel és mézes pakolással? Az arcát minden reggel hideg kútvízzel mosta meg és az unokái lázát kovásszal és almaecetes borogatással csillapította.

Talán ez motivált, hogy egészségügyi pályára kerültem és hosszú időn keresztül bőrgyógyász asszisztensként neves szakorvosok mellett szereztem tudást, tapasztalatot. Érdeklődéssel tanulmányoztam a természetes bio alapanyagokat alkalmazó anti-aging technikákat. Egy Kleanthous kezelés után született meg bennem a gondolat, hogy az Istenhegyi Klinika modern orvosi technikáját a NIKO Szépségszalon alternatív gyógyászattal, és hagyományos kezeléssel, non-invazív fiatalító, ránctalanító kúrákkal egészítse ki.

Egy alternatív gyógyászati alapokra építve természetes bio natúr kozmetikumokkal kiegészítve műtét nélküli fiatalító kúrákat végzünk. A ráncosodás folyamata már huszonéves korban elkezdődik, amikor csökken a természetes kollagén termelődés a bőrben, ezért megjelennek az első ráncok. Ezt a hiányzó kollagént pótoljuk a fiatalító kezeléseinkkel, speciális ultrahang segítségével bejuttatjuk a kollagént a bőr legmélyebb rétegeibe, ezzel stimulálva a bőr megújító folyamatait.

nyiltnaphatlapGyere el a NIKO Szépségszalonba és ismerd meg szolgáltatásainkat! Április 26-án, pénteken kényeztető csomaggal várunk: Szemkörnyéki ránctalanítás hyaluronnal és ultrahanggal, frizura készítés, sminktanácsadással egybekötött sminkelés, parafinos kézápolás, frissítő talpmasszázs és testzsír analízis! A csomag ára 5000 forint. Ha a kényeztető pénteken időpontot foglalsz egyéb szolgáltatásainkra, további kedvezményekben részesülsz! Hozd el barátnődet is, és 10%-ot engedünk a csomag árából!

Jelentkezz be most! ? kéri Marti Anikó. Címünk: 1126 Budapest, Istenhegyi út 29-31. E-mail: nikoszalon@gmail.com ? Tel: +36-20-982-8990 és +361-224-5468. Megközelíthető a Moszkva tértől, vagy a Déli pályaudvartól a 21 és 21/A busszal az Orbán térig, onnan 3 perc séta felfelé az Istenhegyi úton. Autóval az Istenhegyi Magánklinika parkolójába bejutás a Zalatnai utca felől: Istenhegyi út ? Tusnádi köz ? Tusnádi utca ? Zalatnai utca.

Szóljon hozzá!