ZETApress

hírportál

Tanulnak az oktatók

Ismét lovas-terapeuta és lovas parasport oktatói és edzői képzést indít a Magyar Lovas-terápia Szövetség Alapítvány. A korábbi évekhez hasonlóan idén is akkreditált lovas-terapeuta képzést indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány ? tudtuk meg Pethő Zsófitól.

Az országban egyedülálló programra olyan gyógypedagógusok, gyógytornászok, pszichológusok jelentkezését várjuk, akik a lovas-terápiában rejlő fejlesztési lehetőségekkel szeretnének megismerkedni. A kétéves, összességében mintegy 180 órás tanfolyam várhatóan 2012 szeptemberében indul, a lovas felvételi vizsgákra augusztus és szeptember hónapokban kerül sor.

A Magyar Lovas-terápia Szövetség Alapítvány lovas oktatók és lovas edzők számára idén szeptemberben indítja A fogyatékos személyek lovas sportjának kiegészítő ismeretei című tanfolyamát. A tanfolyamokra való jelentkezési kérelemhez rövid szakmai önéletrajzot, valamint az alapképzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát kell csatolni. Részletes információk a weboldalukon találhatóak a Képzések menüpont alatt.

Szóljon hozzá!