ZETApress

hírportál

Jótékonykodó csizmakreátorok

Sztárok festettek a szenvedélybetegekért! Cipő designer-nek állt Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila.

A sztárok nem mindennapi fekete-fehér gumicsizma kollekciót készítettek az esős, latyakos idő, na és Jack bácsi ihletésére, (a jó öreg Jack Daniels-re gondolván) melyeket bárki megvásárolhat. Különleges jótékonysági akcióval indította az évet Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila.

A sztárok a népszerű fekete-fehér whisky kérése ragadtak ecsetet, filctollat, ragasztót, kinek mihez volt kedve, és egyedi gumicsizmákat terveztek. Az eredmény tíz pár divatos csizma, tele a sztárok kedvenc figuráival és újévi jókívánságaival, mellyel a Jack Daniel?s a Máltai Szeretetszolgálatot támogatja majd.

A művészi alkotásokra ugyanis hamarosan bárki licitálhat, aki nem szereti, ha ruhái szembe jönnek vele az utcán, vagy csak kitenné kedvence alkotását a polcra. A befolyt összeg a Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

Évente több alakalommal is szervezünk jótékony fellépéseket az ország különböző pontjain, így örömmel vállaltam a csizmafestést. Idén azonban szeretnék olyan gyerekeket is meglepni pár vidám órával, akik komoly betegségekkel küzdenek meg minden nap. Az év nagy részében a felnőtteket szórakoztatjuk, de ők is ugyanúgy szeretnek önfeledten nevetni ? árulta el Kiss Ádám, a Dumaszínház szabad szájú humoristája, aki minden keze ügyébe kerülő alapanyagot felhasznált a fehér csizma díszítésére.

A mindig divatos Bartók Eszter igazán stílusos és visszafogott csizmát készített, amely tükrözi egyéniségét. ? Egyébként is szeretem a gumicsizmát, mert vidám és praktikus viselet egyben. Még a tavaszi latyakos idő után sem rejtem a szekrény mélyére, hiszen nyáron is jól jön az esős szabadtéri fellépések alkalmával.

Szóljon hozzá!