ZETApress

hírportál

Vegetáriánus fesztivál immár 11-edszer

Immár tizenegyedik éve kerül megrendezésre a kétnapos, ingyenes rendezvény: a XI. Vegetáriánus Fesztivált augusztus 25-26-án. Helyszíne az Almássy Téri Szabadidőközpont a VII. kerületben. A rendezvény célkitűzése a vegetáriánus táplálkozás és különböző változatainak bemutatása. Szeretnék, hogy a nagyközönség megismerkedjen a növényi étrend előnyeivel és egészséget megőrző hatásával, a vegetáriánus emberekkel, életmódjukkal, döntésük okaival, tudtuk meg sajtóanyagukból.

Az egész hétvégét betöltő Fesztivál a sokszínűségre és változatosságra épül. Ennek fényében olyan komplex programmal várjuk a nagyközönséget, amelyben minden korosztály megtalálja a számára értékes információkat és a szórakozási lehetőséget is. Egyaránt számolnak az egészséges életmód iránt érdeklődő réteggel, az útkeresőkkel, a betegségüket gyógyítani, az egészségüket karbantartani kívánókkal.

Életmód nap nem csak növényevőknek

Programjaik közül álljon itt néhány. Előadások és konzultációk lesznek neves szakemberekkel. A teljesség igénye nélkül elég Béky László, Bokor Katalin, Varga Sándor, Dr. Gyimes Ernő, Dr. Kiss Ferenc és Váradi Tibor nevét megemlíti. Szombat este Schirilla Show lesz vegetáriánus művészekkel, hírességekkel. Ételkóstoló és non-stop vegetáriánus lacikonyhák, köztük Mahadzsan vegetáriánus mesterszakács főzőbemutatója. Gyermekprogramok, bűvészparádé, kézműves foglalkozások, a HuMuSz (Hulladék Munkaszövetség) játszóháza színesíti a kínálatot. Kövi Szabolcs Zarándok című lemezének bemutatója és Kövi Szabolcs fuvola koncertje a zenekedvelők igényeit elégítheti ki.

A rendezvény népszerűsítéséhez médiapartnereket keresnek, cserébe változatos felajánlásainkat nyújtanak. Kiemelt médiatámogatóként jelenhetnek meg honlapjukon, szórólapjaikon, plakátjaikon; remittendát osztogathatnak a rendezvényen; cikkeket készíthetnek az egészséges életmód témakörében; molinót helyezhetnek el a rendezvény nagyszínpadán. A rendezvényünkre ? ahova hagyományaikhoz híven a belépés ingyenes ? szeretettel várják nem csak a vegetáriánusokat, de más családokat és barátaikat! ? tudatta Jakus Orsolya, Egészség-vár Alapítvány elnöke.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Újra vár az EgészségVár!

Szóljon hozzá!