ZETApress

hírportál

Itt az új kihívás!

Üdvözlünk az Egymilliárd lépés 2020 – Fit for life! kihívásban. Minden nagy expedíció egy egyszerű lépéssel kezdődik! Meg tudunk együtt tenni egymilliárd lépést? – kérdezi a Magyar Szervátültetettek Szövetsége.

A Szervátültetettek Világjátékának Szövetsége (World Transplant Games Federation – WTGF) elkötelezett arra, hogy elősegítse a sportot és a fizikai aktivitást a szervátültetettek közösségében. Gyalogolj velünk a Holdra és vissza, mert együtt sikerülhet! Egymilliárd lépést tíz hét alatt! Hívjuk fel ezzel a teljesítménnyel a figyelmet a szervadományozás és a szervátültetés fontosságára!

A rendszeres mozgás nem csak a fizikai egészségünket szolgálja, hanem elősegíti a jó lelki állapotot is. Bátorítsuk hát a világ transzplantált közösségét, hogy éljenek teljes és aktív életet, és ünnepeljük azt, amit elérhetünk ezzel a végső ajándékkal: az élet ajándékával!

Az Egymilliárd lépés kihívás nyitott mindenki számára. Csatlakozhatnak szervátültetettek, élő donorok, donor családtagok, egészségügyi dolgozók, barátok, családtagok, szimpatizánsok. Javaslom népszerűsíteni és csatlakozni! – kéri Kiss Erzsi. További részletek a Hévízi Városi Könyvtár Facebook-oldalán olvashatók.

Szóljon hozzá!