ZETApress

hírportál

Nő az Alexandra Kiadóban

Nő az ablakbanMagyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg az elsőkönyves A. J. Finn: Nő az ablakban című felkavaró lélektani drámája, az év egyik legjobban várt könyve ? tudatta Pál András marketing menedzser.

Három hónap alatt több mint egymillió eladott példány, nyitás a The New York Times bestsellerlistájának dobogóján, a regény jogait 40 országban értékesítették, míg a filmes jogokat a 20th Century Fox vette meg, a kötetet pedig többek között Stephen King és Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője méltatta ? túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ritka az ilyen debütálás.

Anna Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli. Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait?

A Nő az ablakban feszült és fordulatos Hitchcock-i thriller a Hátsó ablak stílusában. Agyafúrt és csavaros összetett karaktereivel, elegánsan megírt történetével az utolsó pillanatig izgalomban tartja az olvasót. Meghökkentő, félelmetes, lenyűgöző ? mondta Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője. Azon ritka könyvek egyike, amelyek tényleg letehetetlenek ? méltatta Stephen King. Lenyűgöző nemzetközi siker az év legjobban várt pszichothrillere!

Szóljon hozzá!