ZETApress

hírportál

Tovább halad a MÁV Vándor

Április 5-én ellátogathat Európa leendő kulturális fővárosába, Pécsre, április 26-án pedig az Erdély nyugati kapujának nevezett Nagyváradra, adta hírül a MÁV Start Sajtóosztálya. A Pécs-Zsolnay porcelántúra program alappillére a világhírű Zsolnay Porcelángyár és a Zsolnay Múzeum megtekintése idegenvezetővel, de nem maradhat el a város további nevezetességeinek megtekintése sem. A városnéző programok között pedig egy ízletes ebédet fogyaszthatnak el a látogatók.

Nagyvárad, a megannyi magyar kötődéssel bíró erdélyi település még sokunk számára ismeretlen. A Püspökladányt Nagyváraddal összekötő vasútvonal átadásának 150 éves évfordulója most tökéletes alkalmat teremt egy Petőfi-parkot, Ady Endre Emlékmúzeumot és sok más érdekességet magába foglaló, városnézéssel és többfogásos ebéddel egybekötött ismerkedésre. Részletes információkért kattintson ide!

START Klub kártya: Utazás féláron!

Utazik Ön havonta akár csak egyszer is? Ha válasza igen, akkor a START Klub kártya a legjobb választás. Minden START Klub kártya tulajdonosa 50% kedvezményt kap teljes árú menetjegye árából! S hogy kiknek éri meg? A START Klub ésszerű megoldás friss diplomásoknak, akik szeretnének továbbra is 50% kedvezménnyel vasúton utazni, illetve gazdaságos választás mindenkinek, aki gyakran utazik vonattal, vagy több úti célt is el szeretne érni pénzéért, de nem jogosult menetkedvezményre. A START Klub tulajdonosai nemzetközi utazásaiknál automatikusan igénybe vehetik a legalább 25%-os RailPlus kedvezményt is.

InterCity jegyrendelés ? biztos utazás

Az InterCity járatokra szóló jegyét akár az utazása napján is lefoglalhatja! Március elsejétől a telefonon és Interneten rendelhető InterCity pót- és helyjegyek, valamint menetjegyek megrendelési időpontját a vonatindulást megelőző 40 percre, a pénztári átvitel idejét 30 percre csökkentették!

Szóljon hozzá!