ZETApress

hírportál

Vác FC a közösségben

A Vác FC a közösségben társadalmi felelősségvállalási program missziója, hogy pozitív sportos kampányokon, aktív programokon, valamint a Vác FC branden keresztül olyan lehetőséget mutassanak a közösségnek, mely pozitívan befolyásolja a mindennapi élet színvonalát mindenki számára.

Ennek keretében október 20-án szombaton a klub egy karitatív napot szervez Vácott a Rákóczi téri parkban és a Rákóczi tér 20-beli Szociális Szolgáltatások Házában a Hajléktalanok Átmeneti Szállásának Nyílt Napjával együttműködve. A cél egy olyan jótékonysági esemény létrehozása, ahol vendégül láthatják a hátrányos helyzetű családokat és a közeli hajléktalan szálló lakóit ? tudatta Tökölyi Anna.

A szervezők egy rendhagyó piacot is létrehoznak, ahol a rászorulók meleg ruhák, kiegészítők közül választhatnak, felkészülve a télre. A segítség napjai helyszínen közös ebéd lesz és rendelkezése áll majd fodrász, egészségügyi szűrés a szállólakók számára és természetesen izgalmas gyermekprogramokban sem lesz hiány a fiatal látogatóknak. ? A szombati CSR programunk célja a helyi hajléktalanszállón, hogy közelebb hozzuk a váci emberekhez a filozófiánk, azaz egy futball clubnak megvan a közösségépítő ereje, és nagyon intenzíven tud tenni egy közös, jó célért ? fogalmazta meg az eseményről John P. Marshall, a Vác Futball Club tulajdonosa, a koncepció megálmodója.

Szóljon hozzá!