ZETApress

hírportál

Új helyen az Electrolux

Promenade Gardens 1A professzionális gépek és háztartási készülékek terén piacvezető Electrolux szeptember elején 1730 m2-en nyitotta meg új magyarországi központját a Promenade Gardensben, a Váci úti irodafolyosó egyedülálló műszaki megoldásokat kínáló kereskedelmi épületében.

A Promenade Gardens versenyelőnyt jelent az Electroluxnak. A földszinten és az első emeleten irodák, bemutatótermek és prezentációs terek kerültek kialakításra, ahol az Electrolux százfős csapata és több divíziója kap majd helyet. A minőségi előrelépést jelentő környezetváltás jobb pozicionálást és bővülő üzleti lehetőségeket ígér a nemzetközi márkának ? tudatta Rézműves Ildikó marketing és PR igazgató.

? Nagyot álmodtunk, amikor a Promenade Gardens mellett tettük le voksunkat. Versenyelőnyünk megőrzése azt diktálta, hogy olyan irodaházat keressünk, amely az Electrolux A-sztenderdnek megfelel, és a Promenade Gardens jelentősen túl is teljesíti ebbéli elvárásainkat. Budapesti központunk mind esztétikai mind technikai értelemben Kelet-Közép-Európa egyik legigényesebb Electrolux-irodája. Sikerként könyvelem el, hogy mindkét fél számára előnyös bérleti szerződést kötöttünk a világszínvonalú, kettős környezettudatossági minősítéssel rendelkező épület fejlesztőjével, a Horizon Developmenttel. Új, egészséges munkatereink hozzájárulnak majd kollégáink jó közérzetéhez, de hatékonyságukra is előnyös hatással lesznek majd mind egyéni-, mind csoportszinten. Őszintén remélem, hogy csapatunk tagjai is örömmel fogadják majd ezt a nagyszerű változást, és mindazokat az előnyöket, amelyeket ez a költözés mindennapjaikhoz hozzáad ? mondta el Tamássy András (General Manager, Sales Area South CEE) arról, hogy a nemzetközi cég választása miért esett a Promenade Gardens irodaházra.

? Nagy örömünkre szolgál, hogy mi biztosíthattuk az Electrolux számára a legjobb irodai megoldást, ahol továbbra is magas színvonalú ügyfélélményt kínálhatnak a professzionális és háztartási készülékek terén, miközben a további fejlődés lehetősége is biztosított a márka számára. Cégünk a teljes fejlesztői ciklus során azt tartotta szem előtt, hogy a hazai kereskedelmi irodapiac egyik csúcsminőségű irodaházát hívja életre. Jóleső érzés, hogy bérlőink Promenade Gardens irodaházba vetett bizalma visszaigazolja fejlesztői törekvéseinket. A Horizon Development szeretettel üdvözli az Electroluxot az épületben! ? mondta el Kovács Attila MRICS (ügyvezető partner, Horizon Development) a fejlesztői szempontokról.

? Az Electrolux irodaválasztása mögött az elsődleges üzleti szempont az volt, hogy olyan ingatlanmegoldást találjunk, amely alkalmas a márka méltó megjelenítésére, és ahol minőségi válaszokat kapnak az alkalmazottak munkakörnyezettel kapcsolatos elvárásai. A Promenade Gardens minősége és építészeti értéke jelentős előrelépés az Electrolux számára, amely mind a márkát, mind a céges értékeket jobban tükrözi. A hosszútávú HR-stratégia fő kritériuma az volt, hogy a jelenlegi millenáris generáció igényeinek való megfelelésen túl az új iroda a jövőben belépő kollégák számára is vonzó legyen. Az épület és szolgáltatásai tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek ? emelte ki az Electrolux bérlő-képviseletét ellátó Mazsaroff Kata, a Colliers International Üzletág-igazgatója a költözés hátterében álló motiváció kapcsán.

? Az épület tulajdonosaként szeretettel üdvözöljük az Electroluxot azon presztízscégek sorában, akik a Promenade Gardens irodaházban alakították ki irodájukat. Az Electrolux, a Celanese és a Citibank olyan cégkultúrával rendelkezik, és olyan szakmai értékrendet képvisel, amely egybecseng az irodaház építészeti, fenntarthatósági és esztétikai kiválóságával. A fennmaradó területek kapcsán folytatott tárgyalásaink azt jelzik, hogy hamarosan 100%-os bérbeadottsággal működik majd az épület. Az Üzemeltető minden támogatást megad az Electroluxnak ahhoz, hogy új, csúcsminőségű irodájukban mielőbb megfelelően berendezkedjenek, és hogy mind a márkatudatosság, mind az üzleti hatékonyság terén még magasabb szintre léphessenek. Sok sikert kívánunk a cég üzleti tevékenységéhez! ? üdvözölte Pázmány Balázs FRICS, az ERSTE Asset Management igazgatóságának elnöke az új bérlőt és méltatta az ingatlan üzleti sikerét.

Promenade Gardens 2A Promenade Gardens a belső Váci út legnagyobb volumenű irodafejlesztése, amely Budapest fő irodafolyosóján 25 ezer négyzetméternyi fenntartható és modern irodateret kínál bérlőinek 2018-tól. Egybefüggő, nagy alapterületű szintjei (4300 m2) kényelmes munkakörnyezet kialakítására adnak lehetőséget. A lokációból adódó természetes előnyök a kiváló megközelíthetőség, az egyedülálló vizibilitás, valamint a szolgáltatások széles köre.

A 4 tornyot és az 5 épületszintet rugalmasan alakítható irodaterek jellemzik, amelyek a dinamikusan növekvő bérlőknek a horizontális és vertikális bővülésre is lehetőséget kínálnak. Az átlagost jelentősen meghaladó, 3 méteres belmagasság a nagyobb ültetési sűrűségű irodakialakításokat is kényelmessé és tágassá teszi. A földszinten 3000 m2 áll rendelkezésre irodák és kereskedelmi egységek kialakítására.

A vízfelületet is kínáló, gondozott belső kert szabadtéri egyeztetések, kötetlen beszélgetések és frissítő ebédszünetek helyszíne. Az épület LEED Gold és BREEAM Very Good környezettudatos értékelése a munkavállaló-barát, egészséges munkakörnyezet záloga, és egyben az innovatív zöld megoldások által garantált műszaki kiválóság objektív elismerése. A Promenade Gardens irodaház 2017-ben készült el, bérlői 2018. I. negyedévétől kezdték meg a beköltözést.

Szóljon hozzá!