ZETApress

hírportál

BELLOZZO a Corvinban

Bellozzo logoA Corvin Plazában nyílik a 3. BELLOZZO? étterem ? tudatta Solti Alexandra. Harmadik egységét nyitja a BELLOZZO? étteremlánc a Corvin Plazában ma, így az Oktogon és a Westend City Center után a Futó utca környéke sem marad igazi olasz ízek nélkül.

Az új étterem a megszokott minőség, frissesség és gyors kiszolgálás mellett tágas vendégtérrel és újszerű építészeti megoldásokkal várja a vendégeit a bevásárlóközpont felső emeletén. A BELLOZZO? márka mögött nemzetközi csapat áll, hiszen a magyar munkatársaktól induló ötletet olasz séfek, amerikai gasztrotanácsadók és magyar szakemberek együtt fejlesztették ki.

Az étteremláncban az ételek főzésekor nagy hangsúlyt kapnak az eredeti olasz alapanyagok és a frissesség, minden a vendégek előtt készül az étterem hatalmas látványkonyhájában. A BELLOZZO? életérzéshez, a vidám, olaszos hangulathoz az eredeti ízek mellé gyorsaság is párosul, hiszen az ételek útja a megrendeléstől az asztalig csak pár percet vesz igénybe.

? Az oktogoni és a westendi éttermek érdekes egyvelege lesz a harmadik egységünk. A nagy belmagasság, az elszeparált tér új lehetőségeket adott a belsőépítész csapatnak, reméljük, a különleges dizájn elnyeri majd a vendégek tetszését. A menü is megújult, felkerültek olyan különlegességek az étlapra, mint a minestrone leves, a cacciatore tészta vagy kecskesajtos saláta sonka chipsszel. Az igazi BELLOZZO hangulat azonban marad, és ugyanazt a minőséget és élményt biztosítjuk a Corvin Plazában, mint a másik két éttermünkben ? mondta el Csordás Zoltán, a Bellozzo Kft. üzletág-vezetője.

A Corvin Plázában ma nyíló étterem a hazai terjeszkedés harmadik állomása, az oktogoni BELLOZZO? 2015. novemberben, a Westend City Centerben található egység pedig 2017. szeptemberben nyílt meg. A The Fusion Group a jövőben több üzlet megnyitását is tervezi a fővárosban és vidéki városokban is.

Szóljon hozzá!