ZETApress

hírportál

CBA-ból Auchan

Új koncepcióval debütál az Auchan Budapest X. kerületében. Az új üzletben valósul meg Magyarországon elsőként az áruházlánc click & collect szolgáltatása ? tudtuk meg a délelőtti Gyömrői úti áruháznyitón.

Digitális szolgáltatások, jó megközelíthetőség és széles árukínálat a már megszokott kedvező árakkal: így jellemezhető az Auchan új áruháza, amely közel 4000 m2-en várja vásárlóit mától Budapesten. A X. kerület frekventált részén megnyílt első hazai Auchan superstore formátumú üzletben egyedülálló módon az áruházlánc internetes oldalán rendelt termékeket is átvehetik a vásárlók.

Magyarországi terjeszkedésének fontos mérföldkövéhez érkezett az Auchan Retail Magyarország. Az áruházlánc egy hazánkban még újdonságnak számító, de az USA-ban és Nyugat-Európában már bevált, a vásárlók igényeihez az eddigieknél is jobban alkalmazkodó üzletkoncepciót valósított meg Kőbányán, amely mától a vállalat megújult imázsával várja vásárlóit.

Az Auchan Retail Magyarország superstore formátumú üzletében a szupermarketek kínálatánál jelentősen szélesebb áruválasztékot és innovatív vásárlási megoldásokat kínál kedvező árakon. A friss élelmiszer mellett szezonális és nem élelmiszer típusú termékek is helyet kapnak a polcokon, így a havi nagy-bevásárlást és a napi szükségletek beszerzését egyaránt könnyen, egy helyen intézhetik a családok. Az Auchan áruházláncnál most bevezetett, egyedülálló click & collect szolgáltatással pedig a pénztári sorban-állás is elkerülhető, hiszen az interneten megrendelt termékeket az áruház egy erre a célra elkülönített részén is át lehet venni.

? Az új koncepció szervesen illeszkedik terjeszkedési stratégiánkba, amely a már megszokott kedvező árak mellett a többcsatornás kereskedelem megvalósítását, vásárlóink még magasabb színvonalú kiszolgálását, ezáltal piaci jelenlétünk további erősítését tűzte ki célul. Ennek jegyében nyitotta meg korábban az Auchan első szupermarketjét Szekszárdon, valamint online áruházát, amely mára teljes Budapesten és a főváros agglomerációjában is elérhető ? mondta el az ünnepélyes megnyitón Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója.

? Kőbánya ma a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete. A modernizációhoz a kormányzati, önkormányzati beruházások mellett a magánberuházások is nagyban hozzájárulnak. Örömmel vettem az új áruház megnyitásának hírét, valamint, hogy az Auchan új koncepciójával kerületünkben debütál. Bízom abban, hogy az új áruház a kőbányaiak megelégedésére szolgál majd ? tette hozzá Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere.

Végh Szabolcs, az áruház igazgatója arról beszélt, hogy a CBA korábbi 2400 m2-es boltja helyén 3 hónap alatt készült el az új 4000 m2-es üzlet, melyet bérelnek az előző gazdájától. A nemzetiszínű szalagot 10 órakor a vezérigazgatóval és a polgármesterrel együtt vágta át, majd a citromtortát is felvágták, s az órák óta várakozó vevők becsődültek az üzletházba. Közben a VIP-sátorban hideg pezsgővel, meleg ebéddel és ajándékcsomaggal várták a félszáznál több meghívottat.

Az üzletnyitás a helyszín tekintetében is hiánypótló. Az Auchan Retail Magyarország superstore koncepciójának megfelelően jól megközelíthető, a vásárlókhoz közel, városi közegben elhelyezkedő ingatlant választott az áruházlánc. A X. és a szomszédos XIX. kerületi lakosok így gyalog vagy tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan érhetik el az új áruházat, mely a Gyömrői út 99. alatt már működő kereskedelmi parkban kapott helyet.

Az Auchan Retail Magyarország

Az Auchan Retail Magyarország 19 hipermarketet egy szupermarketet, 18 diszkont üzemanyag-töltőállomást és online áruházat üzemeltet, és közel hétezer főt foglalkoztat. A vállalat jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 19 évben az eddigi, mintegy 200 milliárd forintértékű magyarországi beruházással. Az áruházlánc széles választékáról és diszkont árairól ismert. Az Auchan elkötelezett, hogy jobbá tegye vásárlói, munkatársai és partnerei életét, és hozzájáruljon a lakosság életminőségének javításához, 2016-ban a vállalat negyedik alkalommal nyerte el a Fogyatékosság-barát munkahely elismerést, a fogyatékkal élők integrációját segítő programját pedig 2017-ben a CSR Hungary-díjjal ismerték el.

Szóljon hozzá!