ZETApress

hírportál

Bringabérlés új helyeken

Donkey Republic közbringa rendszerÚj közösségi bringa rendszer magyarországi lakosok számára a Donkey Republic. A közösségi bringás (bike-share) startup bővíti szolgáltatásait és a helyi lakosok felé terjeszkedik okos-telefonos kerékpárbérlési rendszerével Budapesten, így kedvezőbb árakon nyújtva bicikli bérlést helyieknek a Donkey Republic app-on keresztül ? tudatta Igaz Eszter.

Cégek amik lehetővé teszik biciklik bérlését több helyszínről egy alkalmazáson keresztül, már korábban berobbantak és jelen vannak szerte Európában, így Bécsben, Münchenben, Amszterdamban és Koppenhágában. A Budapesten ez év tavasza óta jelen lévő Donkey Republic azt reméli, hogy közösségi bringás rendszerük még több magyart bátorít majd fel a biciklizésre, mint a közlekedés hatékony és fenntartható formájára. A narancssárga bringák bérlését az teszi igazán különlegessé és egyszerűvé, hogy minden az okos-telefonos alkalmazáson keresztül zajlik.

A jó minőségű biciklik rengeteg pontról felvehetőek, akár olyan területekről is, amik jelenleg nincsenek a MOL Bubi által lefedve. A lakat felnyitása és lezárása bluetooth-on keresztül, gombnyomásra történik. Az új közbringás tagságok bevezetésével magyarországi lakosok számára olcsóbb és egyszerűbb hozzájutni a Donkey Republic 300 biciklijének egyikéhez. A budapesti tagság minden Donkey Republic városban hasonló kedvezményes kerékpár bérlési árakat nyújt, valamint a két tagsági csomag bevezetése különleges promócióval is társul az első feliratkozók számára.

? Úgy gondoljuk, rengeteg potenciál van Budapest igazi biciklis várossá formálásban. A tagsági opciókkal a Donkey Republic arra törekszik, hogy bővítse szolgáltatásait Budapesten és kiszolgálja azokat a felhasználókat, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének jó minőségű és könnyen tekerhető biciklihez jutni, amit nem feltétlenül kell egy állomáshoz gurulva 30 percenként leadni. Ezen felül a Donkey Republic biciklik sok más európai városban is megtalálhatóak, és a budapesti tagság minden Donkey Republic városban hasonló kedvezményes kerékpár bérlési árakat nyújt ? mondta Erdem Ovacik, CEO of Donkey Republic.

A Donkey Republic a fenntarthatóság jegyében, elérhető, minőségi városi biciklizést hirdet. A startupot négyen alapították Koppenhágában 2015-ben azzal a vízióval, hogy a kerékpározást a városi közlekedés hősévé emeljék és ezzel zöldebb, élhetőbb és forgalmi torlódásoktól mentesebb városokat teremtsenek. Azóta legalább nyolcvanezer felhasználót láttak el kerékpárral. Több mint négyezer biciklivel vannak jelen negyvennél is több városban a világon. További információ a tagságról idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!