ZETApress

hírportál

Mindenki Karácsonya a Westendben

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat ? a korábbi évekhez hasonlóan ? idén is karácsonyi programmal és ajándékkal kedveskedik a hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermekeknek pénteken a Westend City Center Milleniumi Udvarában fél 1 és háromnegyed 4 között. Immár 16-ik éve rendezik meg a Fővárosi Önkormányzattal közösen a Mindenki Karácsonya című, ajándékozással egybekötött karácsonyi programot, mely eseményen háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő, főleg nagycsaládban nevelkedő gyermekeket látnak vendégül.

A gyermekeket a Róka Színház: Amikor Szent Miklós bizánci püspököt meglesé Szent Péter és Jézus urunk a mennyből című interaktív gyerekműsorával, a Széltolók Együttes, valamint Fábián Éva zenés gyerekműsorukkal szórakoztatják. A programok ideje alatt hópihék és ?mikulások? arcfestéssel és édességgel kedveskednek a gyermekeknek. A játékos műsorok mellett a gyermekeket a Gyermekmentő Szolgálat egyik legrégebbi és legjelentősebb támogatója, az OTP Bank Nyrt. karácsonyi ajándékcsomagjaival várjuk.

A karácsonyi ajándékokat fél 2-kor adja át Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ügyvezető elnöke és Dobrev Klára, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tagja.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ajándékcsomaggal és változatos programmal szeretne örömet szerezni a kicsiknek, és felejthetetlenné tenni számukra az ünnepeket.

A szolgálat köszönettel tartozik az Adoc-Semic Kft-nek, az Alexandra Könyvkiadónak, az Animus Könyvkiadónak, az Aréna 2000 Kiadónak, a Chio-Wolf Magyarország Kft-nek, a Cartoon Network-nek, az Egmont Hungary Kft-nek, a Felicitas Kft-nek, a Harmat Könyvkiadónak, a Kotányi Hungária Kft-nek, a Móra Könyvkiadónak, az Oriflame-nek, a Százszorszép Kiadónak, a Tesco Globál Zrt-nek és a Zsiráf Magazinnak, hogy ajándékukkal a rászoruló gyermekek karácsonyát még szebbé tették.

Szóljon hozzá!