ZETApress

hírportál

Ünnepi forgalmi változások

Téli vonatozásAz október 23-i nemzeti ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok október 22-e és 24-e között. A MÁV Csoport bízik abban, hogy a nemzeti ünnep alkalmával a megnövekedő utasforgalom kiszolgálása zavartalan lehet, és nem nehezíti vasúti sztrájk az utasok eljutását a hosszú hétvégén.

Menetrendi változások: október 22-e, csütörtök ? pénteki menetrend; 23-a, péntek ? ünnepnapi menetrend; 24-e szombat ? ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Október 25-én, hétfőtől a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. Mindenszentek ünnepén, november 1-jén vasárnap nem lesz változás a menetrendben, a vasárnapra érvényes közlekedési rendnek megfelelően járnak majd a személyszállító szerelvények.

Az ünnepek ideje alatt a növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon ? az igényekhez és lehetőségekhez igazítva ? a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti a kényelmesebb utazás érdekében.

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, vagy az internetes jegyértékesítés igénybevételét a www.mav-start.hu honlapon keresztül, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében.

Az ünnepi menetrend változásairól indulás előtt érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49-49-49 telefonszámon ? tudatta a MÁV-Start Zrt.

Szóljon hozzá!