ZETApress

hírportál

Sára díszpolgár lett

Boldoggá avatásA ferencvárosi képviselőtestület Ferencváros Díszpolgárává választotta Boldog Salkaházi Sárát. Ma már kevesen emlékeznek arra, hogy a boldoggá avatás 2006. szeptember 17-én délelőtt, néhány órával az ?öszödi beszéd? kiszivárogtatása előtt történt a Szent István Bazilikában.

A ferencvárosi kitüntetések átadása hagyományosan a Ferenc Napi Búcsú megnyitóját közvetlenül megelőző esemény. Október 2-án így ismét a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskolában vehették át Gegesy Ferenc polgármestertől a kerület szolgálatáért adományozott elismeréseket a kitüntetettek ? olvashatjuk a Ferencvárosi Kurír 4. számában.

Ferencvárosért Emlékérmet vehetett át Angyalosi Gyuláné, Kovács Györgyné, László György, Nagy Mátyás, Zubály Angéla és a Ferencvárosi Tanoda képviselője. A Ferencváros Szolgálatáért-díjra Hurbán Lászlónét, Iván Lászlót, Kállay Gábort, Dr. Pap Ágnest, Papp Jánosnét, Stefanovits Attilát, Vibling Gézát, Zambrzyckiné Mezei Erzsébetet és Zsoldos Andrásnét találta méltónak a testület. A nemrég elhunyt Jáky Jenő a kitüntetést posztumusz elismerésként kapta meg, de a polgármester úr az ünnepségen elmondta, hogy Jáky Jenő a testületi döntés után, még életében értesült a kitüntetésről.

Ferencvárosi Kurir I. évfolyam 4. szám

Ferencvárosi Kurir I. évfolyam 4. szám

A weboldal látogatottsága hétről hétre növekszik, annak ellenére, hogy információtartalma még csekély. Az oldal fejlesztése természetesen nem marad el, terveim szerint felkerül rá minden olyan információ, amely a ferencvárosiak életét nap, mint nap könnyebbé teheti, például az éjszakai ügyeletes gyógyszertárak, vagy éppen az ingyenes Internet kapcsolatot biztosító helyiségek, intézmények listájával.

Ez azonban időt vesz igénybe, egyrészt az adatok összegyűjtése, másrészt azok weboldalra történő feltöltése okán. Ezért türelmüket kérem, és várom leveleiket is, milyen információkat látnának szívesen és találnának hasznosnak a Ferencvárosi Kurír honlapján. Várom azon intézmények jelentkezését is, amelyek fontosnak tartják, hogy a ferencvárosiak könnyen megtalálják őket ? írta Steiner Gábor főszerkesztő. Az elmúlt hetihez hasonlóan a mostani lapszámban is sok-sok érdekességet olvashatunk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Zavarosban mobilozók | ZETApress

Szóljon hozzá!