ZETApress

hírportál

Átnevezték a nyomdát

Akadémiai NyomdaA név változik, a minőség marad. Kisebb névváltoztatáson esett át az egykori Akadémiai Nyomda Kft, mely mostantól AK Nyomda Korlátolt Felelősségű Társaság néven található meg a cégjegyzékben ? tudatta az MNV Kommunikáció.

Tevékenységével, személyi állományával, gyártókapacitásával továbbra is a megszokott, magas színvonalon áll partnerei rendelkezésére. A cégnév változása tehát semminemű egyéb változást nem idéz elő a nyomda működésében vagy jogállásában. Az MNV Zrt. ? mint a Nyomda 100%-os tulajdonosi joggyakorlója ? a Magyar Tudományos Akadémiával kötött szerződésében foglaltaknak eleget téve döntött a módosítás mellett.

? Az MNV Zrt, mint a magyar állam nevében eljáró tulajdonosi joggyakorló elvárása az AK Nyomda Kft-vel szemben, hogy partnereit, mint eddig is, a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki, melyhez tulajdonosként az MNV Zrt. minden lehető segítséget igyekszik megadni ? hangsúlyozta Márton Péter, az MNV Zrt. vezérigazgatója.

Az új névre keresztelt AK Nyomda Kft. nagy hagyományokkal rendelkező, főként igényes kivitelű tudományos könyvek és tankönyvek nyomdája. 1952-ben alapították, akkor még az Akadémiai Kiadóval együtt működött, majd az 1996. évi szétválást követően önállóan végezte ? és végzi napjainkig ? szakmai tevékenységét. Az ehhez szükséges technológiai felszereltség és az évtizedek alatt felhalmozódott szakértelem jelenleg is biztosítja a nyomda termékeinek minőségét.

? A munkatársak mindig a patinás nyomdától elvárható színvonalú munkát adnak ki a kezükből, a névváltás csupán formalitás, nem befolyásolja a munkát. Ahogy eddig is hitvallásunk volt a színvonalas gyártás, úgy ezután is minden erőnkkel azon leszünk ? ígérte Nagy Miklós, az AK Nyomda Kft. ügyvezető igazgatója.

Szóljon hozzá!