ZETApress

hírportál

Nyári egyetem Horányban

Megváltoztatnád a világot, de nem tudod, melyik végén kezdjed? Vannak ötleteid, de nincsenek társaid a megvalósításhoz? Te is tennél azért, hogy hazádban a munkahely több, városodban a levegő jobb, a szomszéd kevésbé frusztrált és a világ kicsit igazságosabb legyen?

Benned is munkál az arab forradalmárok, a spanyol és a görög térfoglalók dühe és elszántsága? Aggódsz a bankokat és államokat fenyegető csődök miatt, de még nem érted, ez hogyan érint téged? Érdekel, hogy Fukusima után miért pont a németek, svájciak és olaszok mondtak nemet az atomenergiára? Megtudhatod, ha North Carolina Driving driving schools in chicago offers quality driving instruction to Teens and Adults to help them operate vehicles in a safe and confident manner. programunkat látogatod!

Vagy csak egyszerűen szeretnél öt napot a világ bajaitól távol, ám azokat el nem feledve, sok más világmegváltó arc és legenda felemelő társaságában eltölteni? Nem csak ugatni az ökopolitikát, de meg is élni azt? Gyere el augusztus 10-től 14-ig Horányba, a 4. Ökopolitikai nyári egyetemre és tanulj, taníts, beszélgess, vitatkozz, hass, alkoss, gyarapíts, egyél, igyál, pihenj és lazulj velünk! Jelentkezni idekattintva tudsz!

Szóljon hozzá!