ZETApress

hírportál

Fülke- után Bohócforradalom

Csak az a miénk, amiért megharcolunk! Nem hallgathatunk! Cselekednünk kell! A Munkáspárt támogatja a szakszervezeti tömörülések június 16-i tiltakozó akcióját és a több rendvédelmi dolgozó által kezdeményezett Bohócforradalom rendezvényt ? tudatták sajtósaik.

Nem hallgathatunk! Cselekednünk kell! A Fidesz-KDNP munkahelyeket, magasabb béreket, kiszámítható holnapot ígért az embereknek. Becsaptak bennünket! Rosszabbul élünk, mint egy éve. Nem lett több munkahely. A kormány elveszi a dolgozók szerzett jogait. A munkatörvénykönyv a tőkéseknek jó, a dolgozóknak rossz. Elárverezik lakásunkat. Az egészségügy romokban hever, az orvosok külföldre mennek. Nem tudjuk, mi lesz holnap.

Nem hallgathatunk! Cselekednünk kell! Bennünket, dolgozókat senki sem hallgat meg. A kormány nem törődik a dolgozók panaszaival. Nincs hova fordulnunk. Nem hallgathatunk! Cselekednünk kell! A kormány nem fog ajándékokat osztogatni. A tőkés munkaadók nem lesznek kegyesek hozzánk. Nekik csak a saját profitjuk számít. Csak az a miénk, amiért megharcolunk! Nem hallgathatunk! Cselekednünk kell!

Szervezzük meg önmagunkat! Mutassuk meg a kormánynak, hogy számolnia kell velünk. Egy tüntetés nem elég! Két tüntetés sem elég! Sokszor és sok helyütt kell erőnket megmutatni. A harcnak nincs vége, a harc csak most kezdődik. A Munkáspárt támogatja a szakszervezeti tömörülések június 16-i tiltakozó akcióját és a több rendvédelmi dolgozó által kezdeményezett Bohócforradalom rendezvényt.

Minden munkáspárti tagnak a tüntetők között van a helye! Vegyétek fel a kapcsolatot az MSZOSZ és többi tömörülés helyi tagjaival és szervezeteivel! Menjetek és csatlakozzatok a szakszervezeti felvonulásokhoz! Június 16-án, csütörtök délután 4 órára Budapesten gyertek az Alkotmány utcába! Mondjuk ki együtt: ezzel a politikával nem értünk egyet! ? vallja a Munkáspárt.

Szóljon hozzá!